Selİna dİzİsİ muhteŞem aksİyonlu bÖlÜmÜyle baŞliyor

BEnce bu sihirli diziler sayesinde ay'in favori dizisi olucak ve üniversitedeki birden fazla kızı etkilicem ilk Okuldayken sihirli diziler sayesinde iki kızı etkilemiştim bütün erkekler kurtlar vadisi terörü seyrediyordu sınıf arkadaslarımdan erkeklerden bir tek ben sihirli annemi seyrediyordum o iki kızda asik oldu bana bir soz vardır mutlaka kızları iyi Anlamak istiyorsan onların dunyasına girceksin benim en fazla arkadaslarımın hepsi kız

pompy post: 1375816' Alıntı:
teşekkürler anket olsaydı tahminim şu sürekli 5 tane üç puanla başlayıp sonra toparlanması sihirli annem geçen hafta kötü başladı iyi toparlandı ama yetmedi listeye girmesine 5-0 mağlupken 5-3 mağlup bitirdi neden Sihirli annem gezi parkı sinema filmi senaryom neden tuttu da birinci bölümü başladığında o kadar kötü oldu durumu Asayiş merkez sihirli annemin tersine iyi başladı ama kayıp şehir hayranları kurtlar vadisi ve çocuklar duymasın hayranları gelince çöktü Gezi durumundan ben zaten bişey beklemiyordum öztürklerdende ve her şey tadında ama birlik ana haber bülteninde neyapacağımı şaşırdım bir tavsiye söylermisin fks14

Benim yapabileceğim bir şey yok pompy. Sen elinden gelenini yapıyorsun senaryo yazıyorsun. Sen yazmaya devam et :)

XanTier post: 1376127' Alıntı:
Öyle demeyeydin iyiydi :(

Ama Melih öyle dememek lazım. pompy de bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kimseyi de zorlamıyor oku diye okumak isteyen okur zaten. Ben senaryo yazan herkesi destekliyorum ama düzeni gerçekten iyi hale getirmelisin pompy..