Selİna dİzİsİ muhteŞem aksİyonlu bÖlÜmÜyle baŞliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
fx tv resmi dizi

Selina dizisi (yeni dizi)

1 bölüm

bombalı eylem

1 sahne

Özel Oxford Firuzağa Koleji

Ozan aşkım selin napıyorsun Selin napıyım aşkım ozanokuyorum Leyla Merak etmeyin Nazlı yok artık bide tufanmı çıkacak
Sahne2

ÜTOPYA

Alekto ve Kemikus birlik olarak tamahrayı kötülük mahsenindenkurtulması için üç kötü yardımcı seçiyor kıvılcım İrem dilara

Sahne 3

Özel Oxford Firuzağa Okulu

Kıvılcım İrem Dilara Alektus Tamahra veKemikus Selin Leyla ve Nazlının güçlerini ortaya çıkartır sevgililerinönünde her şey havalanmaya başladı Ozan ve Erdem korkar okulu uzaylılarbastı Kıvılcım irem Dilara Tamahrayı çağırırlar ve Tamahra mahsendenkurtulur

Sahne 4

İyilik sihir kontrolünü kaybediyor

İstanbulda yanlışlıkla imha edilen bir bomba tekrarçalışır ve bomba patlar Sahne Polis bu işten şüphelenir bence uzaylıvar der bu uzaylıların işi

Sahne 5

ütopya

Yüce Honos Selina sorunumuz var neymiş o Onlarkötülük yapmaya başladılar selinleyla ve nazlı Selena inanmıyorumselina eminmisin uzun zamandır ben görevdeyim Selena bu kesin kötübirilerinin oyunu kanıtlıcam eğer öyleyse söz bende sana yardım edecem
Sahne 6

uzay boşluğu

Selina ve selena gelir eğilin e buda neyin nesi hiçbişey yapmadan uzaya çıkmaktı Selena Burak Merhaba Hades yüzündengörevim bitti o yüzden tekrar döndüğüne göre Dünyaya tekrardan macerabaşlıyor lütfen bana sihirli bir küre verin Artık kıvılcım irem vedilarada sırrınızı biliyor ve yok artık galaktika gezegeninin muafızıkemikus selenanın elinden kaçırdığı alektus okul yangınıyla veselenanın ikiz kardeşi serbest kalmış yandık doğrusu Şimdi bittik dünyabüyük tehlikede kötülük gittikçe güçleniyor kontrol edin iyiliğeodaklanalım belki her şeyi eski haline çevirebiliriz ve sevgililerinigörünce kırmızı bir ışık bütün bir uzaya yayılır
Sahne 7

ütopya

Yüce Honos Demeter Teber Selinaya destek için Selenanın dönmesini ister iyilik görevine ve tekrardan iyiliğin mücadelesi başlar

1 Bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

cevap yokmu 007 at cookies sgat Abay 06 babamın lafını söylücem ama söylemiyorum

Son düzenleme:
Yüce Honos'u özlemişiz, ellerine sağlık.
teşekkürler anket olsaydı tahminim şu sürekli 5 tane üç puanla başlayıp sonra toparlanması sihirli annem geçen hafta kötü başladı iyi toparlandı ama yetmedi listeye girmesine 5-0 mağlupken 5-3 mağlup bitirdi neden Sihirli annem gezi parkı sinema filmi senaryom neden tuttu da birinci bölümü başladığında o kadar kötü oldu durumu Asayiş merkez sihirli annemin tersine iyi başladı ama kayıp şehir hayranları kurtlar vadisi ve çocuklar duymasın hayranları gelince çöktü Gezi durumundan ben zaten bişey beklemiyordum öztürklerdende ve her şey tadında ama birlik ana haber bülteninde neyapacağımı şaşırdım bir tavsiye söylermisin fks14

cookies post: 1375889' Alıntı:
sağol cookies çocuklar duymasının derdi ben kurtlar vadisi kriptekse üç verdimde ona üç vermemin sebebi mobilden yazdığım gezi durumu 1 bölümüne üç vermesi ben intikam için üç verdim oda bütün vadicileri toplayıp bana üç verdi rüzgargülü kanalımın kapanmasını istiyor ama olmayacak onlar yüzünden sihirli annem üç güne çıktı zaten ben aşk diziside yazacam adıda aşk rüzgarı