Selçuk Yöntem Büyük Risk Almış !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Star TV'de izleyici ile buluşan Büyük Risk yarışmasında Selçuk Yöntem her zamanki gibi ustalığını sergiledi.
Oyunculuk performansı gibi sunuculukta da rahatlığını ve olaya hakim duruşunu sergileyen Selçuk Yöntem'e bu format ise biraz küçük geldi.
Konuya değinen Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, "Son derece statik, heyecansız bir kurguya sahipti. Ne Kim Milyoner Olmak İster?'deki gerilimden, ne de Eyvah Düşüyorum'daki eğlenceden eser vardı. Yani doğru sunucu, yanlış yarışma... Diyeceğim o ki, Selçuk Yöntem 'Büyük Risk' almış..." diye yazdı.

buyukrisk.jpg

Ben yarışmayı ayrıntısıyla izlemedim ama bana da sıkıcı göründü.

Reytinglere göre başarılı olmuş gibi gözüküyor. Programı henüz izlemedim ama çok sıkıcı olsa bu kadar izlenmezdi herhalde. :)

hayir mükemmel ötesiydi sonuna kadar izledim harikaydi renkler zevkler tartısılmaz sana göre kötü bana göre iyi .. halk sevdi bariz..!

Mükemmel ötesi mi?

Kreys tabirlerine hastayım. :D

Öyle olsa 20 reyting almalıydı, bir kusuru vardır herhalde. :)

pt1 de 3 saat yayinlanan ve 3 saati 3e bölen yarismalarda var hatta bigün minikleride katıp 4e bölme basarisini rekorlarini kiriodu :d

Yine de özetiyle bile ortalaması 10'un üstünde. :D

Kim Milyoner Olmak İster ve Eyvah Düşüyorum da daha iyi reyting alıyor. :D Onları nasıl değerlendiriyorsun ?

Yine de özetiyle bile ortalaması 10'un üstünde. :D

Kim Milyoner Olmak İster ve Eyvah Düşüyorum da daha iyi reyting alıyor. :D Onları nasıl değerlendiriyorsun ?

Eyvah Düsüyorum Bir Gücün Arkasından Yararlaniyor bi tekme atiyor o güc eyvah düsüyorum eser yenenlerin büyük ustaligiyla yonetmesi pozitif

büyük risk firar arkasından yayinlandi simdi soruyorum firar dizisi yerine m.yüzyıl olsaydi

kim milyoner ister büyük risk desteksiz iyi reyting aliyor

Eyvah Düsüyorum Bir Gücün Arkasından Yararlaniyor bi tekme atiyor o güc eyvah düsüyorum eser yenenlerin büyük ustaligiyla yonetmesi pozitif

büyük risk firar arkasından yayinlandi simdi soruyorum firar dizisi yerine m.yüzyıl olsaydi

kim milyoner ister büyük risk desteksiz iyi reyting aliyor

Perşembe günü Eyvah Düşüyorum desteksiz 20:00'de maça çıkacak, sence ne olur durumu ? :)

Yüksel Aytuğ içimi okumuş. Program çok yavan. Yakında düşer.