Selçuk İnan

burak iyice uçtun sen iyi uçuşlar diliyorum sana
selçuk u ço kseverim sğüper bi futbolcu ama xavi nin yanında ufak kalır yavaş ve çalım özelliği yok xavi inanılmaz kolay çalım atabilir hızlıdır çok daha hızlı düşünür ve hareket eder pasları çok daha isabetli ve öldürücüdür
selçuk yavaştır çalım atamaz oyunu çok yavaş oynar xaviyle kıyaslanması hata burda sadece benzetilmiş xavinin ufak hali gibi bişey

Eklemek gerekirse:

Xavi Barcelona'da yetişti,Selçuk'un altyapısına bakın bakalım.
Ona rağmen Selçuk Xavi'yle kıyaslanabilecek düzeyde bir oyuncu.Bu sezon istatistiklerde Xavi'yi geçmiştir ayrıca.

:U bu adamın yorumları müthiş

Selçuk pas atmayı tercih ediyor.Çalım atmamak o bölgedeki bir oyuncu için eksiklik değildir.Pasör özelliği o eksiği kapatıyor zaten.Xabi Alonso ve Pirlo'da çalım atamazlar fakat mevkilerinin en iyileri adamlar.
Ayrıca xavi 5 yaş büyük Selçuk'tan.En önemli başarıları son 5 yılda aldılar.Selçuk'ta en süt seviyelere çıkıyor.Önümüzdeki yıllarda Xavi'yi geçeceğine inanıyorum.

Çalım atamıyor diyorsun ama istese harikulade çalımlar tabilen bir oyuncudur.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsEu73rA7E#t=2m08s

(2.çalımda letonya maçında yani attığı çalımın ardından verdiği pasla ne kadar hızlı düşündüğünüde görebilirsin.
)

Moderatörün son düzenlenenleri:
xavi selçuğun yaşındayken dünyanın en iyileri arasındaydı selçuk ta o potansiyel yok

xavi selçuğun yaşındayken dünyanın en iyileri arasındaydı selçuk ta o potansiyel yok

Dünyanın en iyileri arasında sayılmazdı.Selçuğun yaşından sonra yani 5 yıl öncesinden hemen sonra çıkışa geçti.Bu 2008 yılına denk geliyor.2008 yılıyla zaten efsane Barcelona ortaya çıktı.3 sene üst üste şampiyon oldular.Selçuk'un bu sene Şampiyonlar Ligindeki performansına güveniyorum.Hiçbir şey için geç değil.

- - - Ekleme - - -

Birde takas uzatmaya gerek yok.Sana göre Xavi iyidir bana göre Selçuk.Ben Xavi'nin oyununu pek beğenmem.Bu yüzden Selçuk'un daha iyi olduğunu düşünüyorum ve Selçuk'un oyununu daha iyi buluyorum.Orta yolu yok zaten.

Galatasaray'ın son iki yılda şampiyon olmasının kanımca ana faktörü. Eğer Selçuk'u Fenerbahçe alsaydı, Fenerbahçe şampiyon olurdu kanımca.

Mobil

Dönemin en iyi futbolcularından, şimdilerin en kötü teknik direktörlerinden. Umarım düzelir

Prime dönemi efsanedir. Son döneminde biraz eleştirilse de büyük kaptanımızdır kendisi. Umarım teknik direktörlük kariyerinde de başarılı olur.