dizinin bel kemiği öldü, mezara koydular, mezarın üstüne toki bina yaptı, bina depremde yıkıldı hala diziyi bitirecekler.Zamanında tadında bitirmediler, dizinin bel kemiği öldü hala suyunu çıkarmaya çalışıyorlar.
dizinin bel kemiği öldü, mezara koydular, mezarın üstüne toki bina yaptı, bina depremde yıkıldı hala diziyi bitirecekler.Zamanında tadında bitirmediler, dizinin bel kemiği öldü hala suyunu çıkarmaya çalışıyorlar.
Baş Belası'da vardı galiba.Sanırım öyle. Benim bildiğim:
- Cam Tavanlar
- Kırmızı Kamyon
- Baht Oyunu
- Aşkın Tarifi
- Ada Masalı
- Menajerimi Ara
- FOX'un uyarlama dizisi (adını unuttum
)- Kazara Aşk
- Kalp Yarası
- Son olarak da bu var.
Doğru, o da var.Baş Belası'da vardı galiba.
Sen nerden çıktın lan yılan.Baş Belası'da vardı galiba.
Eylül sezonunda günlük olarak devam etmesi planlanıyor diye yazmış Birsen Altuntaş. Eğer iyi oranlar alırsa hem TRT hem Birol Güven kolay kolay bitirmez.Tahmin ettiğim gibi yazın yayınlanacak. Muhtemelen yazın alacağı reytinglerine göre yaz sonunda final yapıp yapmayacağına karar verilecektir. Ama bence final kararı çıkacak.
Çekimleri bize yakın yerde yapılıyor. Final yapmadan bir ziyaret edebilseydim bari seti.
Zaten eylülden sonra haftalık devam etmesi imkansız. Ya final ya da günlük devam.Eylül sezonunda günlük olarak devam etmesi planlanıyor diye yazmış Birsen Altuntaş. Eğer iyi oranlar alırsa hem TRT hem Birol Güven kolay kolay bitirmez.
Aktif olmasamda hep sizinleydim ki.Sen nerden çıktın lan yılan.
Yaşıyor olmana sevindim.Aktif olmasamda hep sizinleydim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?