'Seksenler' Yazın Haftalık Olarak Yayınlanacak! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Seksenler_Logo.jpg

'Seksenler' yazın haftalık olarak yayınlanacak!

Yapımcılığını Mint'in üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga ile Özlem Tokaslan'ın paylaştığı dizinin yeni sezon hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Stok bölümlerinin bitmesinin ardından yayına ara veren, Rasim Öztekin'in vefatı ile kadroya yeni isimler ve yeni karakterler ile devam etmeye karar veren dizinin yaz sezonunda haftalık olarak yayınlanacağının gündemde olduğu öğrenildi.

Bilindiği gibi dizinin yeni sezon kadrosuna son olarak 'Mucize Doktor' dizisinde yer alan Reha Özcan ve Zeynep Demirel dahil olmuştu.

'Seksenler' yeni sezonuyla yakında TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Her ne kadar da dizinin devam etmesini doğru bulmasam da en azından bu şekilde devam etmesi doğru olmuş. Yalnız bununla beraber sanırım PT'de 11 tane yapım oldu. Yazın da reyting savaşları görmek zorunda kalacağız en azından belli günlerde.

Her ne kadar da dizinin devam etmesini doğru bulmasam da en azından bu şekilde devam etmesi doğru olmuş. Yalnız bununla beraber sanırım PT'de 11 tane yapım oldu. Yazın da reyting savaşları görmek zorunda kalacağız en azından belli günlerde.
11 mi 😱 maşallah :A hiç hesaplamadım valla :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Sanırım öyle. Benim bildiğim:

• Cam Tavanlar
  • Kırmızı Kamyon
  • Baht Oyunu
  • Aşkın Tarifi
  • Ada Masalı
  • Menajerimi Ara
  • FOX'un uyarlama dizisi (adını unuttum :A)
  • Kazara Aşk
  • Kalp Yarası
  • Son olarak da bu var. :A
Ühh maşallah sanırım Kalp Yarasını izleyecem tek polisiye diye duydum bi de Menajerimi Ara izlerim bi de Kırmızı Kamyon :A kalanı ilgimi çekmedi
+ Sen Çal Kapımı
+Evlilik Sözleşmesi | Trt1
Gözünü dizi doyursun Trt :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and STAR
Ühh maşallah sanırım Kalp Yarasını izleyecem tek polisiye diye duydum bi de Menajerimi Ara izlerim bi de Kırmızı Kamyon :A kalanı ilgimi çekmedi

Gözünü dizi doyursun Trt :A
Ben Cam Tavanlar, Baht Oyunu, Menajerimi Ara, belki Ada Masalı ve FOX'un dizisini izleyeceğim. :A (tabi aynı gün olurlarsa seçim yapmak zorundayım :A) ve bunlara ek olarak da Koca Koca Yalanlar'ı izleyeceğim haftalık olarak. :A Kalp Yarasına anca belki netten bakarım. :A
------

Yazın Reyting savaşı görmek sevindirici... hshahahahhshsjsj
Tek korkum seveceğimi düşündüğüm dizilere zarar verebilecek olması eöwfweröçr

Ben Cam Tavanlar, Baht Oyunu, Menajerimi Ara, belki Ada Masalı ve FOX'un dizisini izleyeceğim. :A (tabi aynı gün olurlarsa seçim yapmak zorundayım :A) ve bunlara ek olarak da Koca Koca Yalanlar'ı izleyeceğim haftalık olarak. :A Kalp Yarasına anca belki netten bakarım. :A
------

Ben yine nickimden devam edip Star dizilerini izleyeceğim..
Menajerimi Ara , Kazara Aşk ve ADA MASALI.😊🥰🤗😁

------

Koca Koca Yalanlar'ı ben de izlemeyi düşünüyorum :A Mal Kanal D gününü Değiştirdi Salıya koydu koy Cumartesine :kizgin:

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Koca Koca Yalanlar'ı ben de izlemeyi düşünüyorum :A Mal Kanal D gününü Değiştirdi Salıya koydu koy Cumartesine :kizgin:
O zamanları tam olarak hatırlamıyorum ama zaten son bölümlerini salıda geçirdiği için final kararından sonra almış olabilirler. :A İzleyeceksen söyle beraber başlayalım. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Zamanında tadında bitirmediler, dizinin bel kemiği öldü hala suyunu çıkarmaya çalışıyorlar.

• Beğendim
Reactions: offensive