Final yapan diziler bile oldu.3.sezon günlük olarak başlıcak sevindim.
Final yapan diziler bile oldu.3.sezon günlük olarak başlıcak sevindim.
Eldeki bölümlerin bittiğini düşünüyorum. Yoksa 2 bölüm üst üste yayınlanmazdı. Muhtemelen Ramazan ayında dizi devam edecekti ama Rasim Öztekin'in vefatı ile devam etmekten vazgeçildiğini düşünüyorum.Hem sezon finali gibi bir bölümdü, hem de sezon finali gibi bir bölüm değildi. Nevzat-Suna aşkı tamamen Nazlı-Ergun aşkına benzemiş. Bunun dışında Butik Ali'nin kararı, Rukiye'nin pişmanlığı güzeldi.
Acaba çekilen son stok bölüm müydü, yoksa devamı vardı da yayınlanmadı mı? Merak ettim. Ayrıca TRT 1 cuma günü yaptığı gibi iki bölüm birden yayınladı ortalarında kesip. Niye böyle bir şey yaptı anlamadım.
Dizide ileri zamanı göstermeleri çok büyük hataydı.İlk başladığında iki dönemli (1980-2010) işlendiğinden Fehmi karakterinin var olduğu gösteriliyordu, o yüzden bir çözüm arıyorlar bence. Yerine yeni bir isim gelecek gibi duruyor, ama ben gelmesi taraftarı değilim. Dediğin gibi bu sezon çok bozdu. Hazır ara da vermişken güzel bir bölüm çekip tadında "kalmayan tadıyla" bitirsinler.
Kesinlikle. İlk başlarda yapıldı tamam, ama 2016'da tekrar yapılmıştı bu 2 3 sezon sonra.Dizide ileri zamanı göstermeleri çok büyük hataydı.
Büyük ihtimalle öyle. En son bildiğim kadarıyla Ocak sonuna kadar çekimler yapıldı, sonrasında yapılmadı stok olduğu için. Eğer pandemi riski artmasa ve Rasim Öztekin hayatını kaybetmeseydi tekrardan çekimler yapılırdı, şu anda devam eder olurdu.Eldeki bölümlerin bittiğini düşünüyorum. Yoksa 2 bölüm üst üste yayınlanmazdı. Muhtemelen Ramazan ayında dizi devam edecekti ama Rasim Öztekin'in vefatı ile devam etmekten vazgeçildiğini düşünüyorum.
Muhtemelen yeni yayınlanan bölümlerde Rasim Öztekin olmayacak, oynadığı son bölüm de yayınlandı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?