Ben de özlemişim ya içim cız etti Ahmet'in sesini duyunca da içim burkuldu resmen 😊tam yerinde de reklam verdilerBende izliyorum şimdi, jenerik şarkısını bile özlemişim...Umarım bölümler iyi olur.
Ben de özlemişim ya içim cız etti Ahmet'in sesini duyunca da içim burkuldu resmen 😊tam yerinde de reklam verdilerBende izliyorum şimdi, jenerik şarkısını bile özlemişim...Umarım bölümler iyi olur.
Özetsiz başladı bölüm, bundan başka da reklam olmaz gibi. Dizi sezona başladığı her zaman Ahmet'in anlatımı ile başlıyordu (nadir bir iki sezon olmuş olabilir), ama bu sezon bir garip oldu.Ben de özlemişim ya içim cız etti Ahmet'in sesini duyunca da içim burkuldu resmen 😊tam yerinde de reklam verdiler
Evet öyle oldu Fehmi de yok artık bakalım bu bölüm bizi neler bekliyorÖzetsiz başladı bölüm, bundan başka da reklam olmaz gibi. Dizi sezona başladığı her zaman Ahmet'in anlatımı ile başlıyordu (nadir bir iki sezon olmuş olabilir), ama bu sezon bir garip oldu.
Bölümden sonra tekrarını da verirler mutlaka.Evet öyle oldu Fehmi de yok artık bakalım bu bölüm bizi neler bekliyor
Bence de başka reklam vermez
Evet onu ben de bekliyorumBölümden sonra tekrarını da verirler mutlaka.
Çekimler komple bitmemiştir ya. Ben de duydum onu ama bitmemiştir. Bitmemeli, bitemez.Bu arada haftalık yayınlanacak bölümlerin çekimleri daha bu hafta tamamlanmış. Keşke yeni dizisi (Mevlana) daha sete çıkmamışken Özlem Tokaslan'a veda sahnesi yazılsaydı.Böyle birden çıkmış olması çok kötü.
Yanlış görmediysem Necmi Yapıcı 15 Ağustos'ta tekrar sete çıkacağız yazmış Instagram'da. Bence haftalık yayınlanacak olan bölümlerin çekimleri bitti, zaten 10 küsür bölüm. Çekilmiştir iç içe diye düşünüyorum.Çekimler komple bitmemiştir ya. Ben de duydum onu ama bitmemiştir. Bitmemeli, bitemez.
10 küsur bölümü bu kadar kısa sürede çekemezler ya bence.Yanlış görmediysem Necmi Yapıcı 15 Ağustos'ta tekrar sete çıkacağız yazmış Instagram'da. Bence haftalık yayınlanacak olan bölümlerin çekimleri bitti, zaten 10 küsür bölüm. Çekilmiştir iç içe diye düşünüyorum.
Ağustos'ta da günlük bölümleri çekmeye başlarlar.
Çekimlerin başlamış olmasına bugün 1 ay olmuş, bence de 10 bölüm fazladır.10 küsur bölümü bu kadar kısa sürede çekemezler ya bence.
Görüntüde bir tuhaflık yok mu? Sanki 1.25 hızda ilerliyor dizi.
Efe kimdi ki ya derken Mesut'un çocuğu şimdi çıktı ortaya.Re re si si do re do Zeynel'e bak sen.Pasajı bırakmış, okulda çalışmaya başlamış.
Efe ne ara doğdu? Ne ara büyüdü, ne ara liseye geçti? 😱------
Çekimlerin başlamış olmasına bugün 1 ay olmuş, bence de 10 bölüm fazladır.En azından 5-6 bölüm çekilmiştir, Ağustos'ta kalan bölümleri ve günlük çekmeye başlarlar.
Hızı bilmiyorum ama renkler bana soluk geldi.Günlük dizi iken daha canlı renkliydi dizi.
Aynen kahvede çalıştığı dönemi hatırlıyorum, hatta okuldan kaçıp oraya geliyordu.Efe kimdi ki ya derken Mesut'un çocuğu şimdi çıktı ortaya.
Bir ara babasının yanında çalışmıştı kahvede. 5-6'ya gidiyordu. Normal o kadar büyümesi.
Geçen sezon ortaklıktan ayrıldı. Bu sezon var.Butik Ali de mi ayrıldı diziden ya Ahmet yeni ortak lazım dedi de😉
Ha tamam ben yarım yamalak izlediğimden kaçırmış olabilirimGeçen sezon ortaklıktan ayrıldı. Bu sezon var.
Aynen ya ilk bölümlerdeki ev satılma işi de kaynadı gitti😊 Fehmi baba aynı evde yaşama şartı koymuştu sonra geleceği gösterseler de ordan hiç bahsetmediler😉Aha, günümüze geçtik.
O sahne 2012'de kaldı.Aynen ya ilk bölümlerdeki ev satılma işi de kaynadı gitti😊 Fehmi baba aynı evde yaşama şartı koymuştu sonra geleceği gösterseler de ordan hiç bahsetmediler😉
Evet hiç bahsetmediler pek bahsedeceklerini de zannetmiyorumO sahne 2012'de kaldı.Oradan devam etmeleri imkansız gibi. Ama oradan bahsederler diye düşünüyorum ilerleyen bölümlerde.
Yarım da bırakabilirler. Birol Güven sonuçta bu.Evet hiç bahsetmediler pek bahsedeceklerini de zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?