TRT 1 Seksenler - Dizi Yorumları

Böyle kalır gider o mesele ya başka ne diyebilirler ben de bilmiyorum ki

Reactions: Emre Ozansoy
Ahmet Çağatay'a Ameliy'i kırdın dedi.Ama kimle evli olduğunu göstermediler 2021'de

2012 de Seçil ile evliydi, ama 2021 de adı bile geçmedi onun. Eskiden gösterilen gelecek ile bir alakası yok gibi dizinin artık.
Adamlar her zamanki gibi ne yazdıklarını unutuyor Ergun diziden gitti nasıl zengin oldu onu bile anlamadık

Niyazi değişince karakteri de değişmişti o ara fark ettiniz mi ilk niyazi ile alakası yoktu😉

Nasıl gösterecekler ki zaten normalde 2012 de Seçil ile evliydi o da olmadığına göre
90 'larda Ameliy'le boşandılar.Seçil'le evlendiler.Mantık bu.
2012 de Seçil ile evliydi, ama 2021 de adı bile geçmedi onun. Eskiden gösterilen gelecek ile bir alakası yok gibi dizinin artık.
90'larda Çağatay Ameliy'e evlendi boşandı.Sonra eski aşkıyla Seçil'le evlendi.Mantuken bu.Gelecek ve geçmişle bağlı.2021'de bahseti Ameliy'le

Adamlar her zamanki gibi ne yazdıklarını unutuyor Ergun diziden gitti nasıl zengin oldu onu bile anlamadık

Niyazi değişince karakteri de değişmişti o ara fark ettiniz mi ilk niyazi ile alakası yoktu😉
Yapım şirketi ile yaşadıkları sorundan dolayı ilk Niyazi'yi çıkardılar, sonrasında Niyazi kayboldu ortadan ve bambaşka biri olarak döndü. Bu da çok garipsendi. Hem karakterin değişimi, hem oyuncu değişikliği.

Yanlış hatırlamıyorsam dizinin ilk bölümlerinde Sami'nin karısının adı bile başkaydı. Sonradan Şükriye yaptılar.

Reactions: AteşBöceği
İlk garipseyenlerden biri de bendim tamam oyuncu değişti ama karakter neden değişir ki 😉