Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

8.sezon da bitti yine süper bir sezondu sezona bölümüm 9

Ve o beklenen final sezonundayım
İçimi hüzün kaplasa da bitirip bir an önce finalde ne olacağını görmek istiyorum
Özellikle George Costanza unutulmayacaksın

Efsane yine efsane bir başlangıç yaptı. Bölümün en iyisi yine George Costanza'ydı

9x15'e kadar geldik artık final bölümünü yarın bu saatlerde izlemiş olurum

Sırf Kramer'in bu absürt sahneleri ve bu sahnelerde çalınan müzikler için bile özlenecek

Bir efsanenin daha sonuna geldik diziye genel puanım 9.5

Final bölümü de çok iyi düşünülmüş güzel bir tekrar oldu Jerry'nin son sahnesi de güldürdü. Her şeye rağmen Kramer'in mutlu oluşu George'un yine şikayetçi halleri dizinin özetiydi

Dizinin başında Elaine ve Jerry yine birlikte olurlar dedim. Olacaklardı da uçak düşerken Elanie başladı söylemeye ama sonra uçağın düzelmesiyle durdu. Jerry se söyleyecekti yüksek ihtimal ama orada kestiler. Hapis cezasının da 1 yıl olmasındaki ana sebep yüksek ihtimalle Jerry Seinfeld'in 1 senelik ara verme düşüncesi olabilir. Çünkü hapse atıldıktan sonra 1 yıl ara veririz falan sohbeti oldu. Keşke düşündüğü gibi 1y yıl ara verip en az 4-5 sene daha devam ettirseymiş

Reactions: bazinga
2009'da Curb Your Enthusiasm'tan kısa bir Seinfeld bölümü. Larry David ve Jerry Seinfeld bir sohbetlerinde zaten bir finali batırdık ikincisini de batırmayalım diyor. Demek final hiç beğenilmemiş. Bence de farklı olabilirdi.

Yalnız 10 sene sonrasında yine aynı kalitede olması büyük başarı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Friends'i yaklaşık 10-15 bölüm izledim. Sen bambaşka bir seviyesin Seinfeld...
------

Gece gece hazine buldum

Son düzenleme:
Reactions: phoebebuffay
1x01
Pek mimik oynatmasa da fena bir giriş değildi ama karakterlere çok ısınamadım. Şimdilik en sevdiğim George oldu gibi. Gerçi bazı kalıcı karakterler sonradan girecek heralde, afişteki kadın oyuncuyu göremedik mesela ilk bölümde.
Ben stand up sahneleri sadece girişte var sanıyordum, aralarda da olması kötü oldu. İlk bölümün nerdeyse 4’te 1’i stand up sahneleriyle geçti, umarım ilerleyen bölümlerde de bu kadar çok yoktur.
Diziyle ilgili herkes 10-15 bölüm sonra açılıyor diyor, bakalım merak ediyorum ilerleyen bölümleri.

7/10

Standuplar ilerleyen bölümlerde sadece bölüm başı ve sonu oluyordu diye hatırlıyorum.

Herkes doğru diyor 10-15 bölüm sonra açılıyor.

İlk 2 sezon sonunda nerdeyse bitecek dizi 3.sezonla zirve yapıyor. Bana göre 2.sezonla coşuyor zaten ilk sezon sadece 5 bölüm

O kadın karakter Elaine ve 2.bölümde gelecek çok iyi karakter o da
Stand up sahnelerini başta ben de pek sevmedim ama sonra baya sardı beni

Bakalım, 2-3 güne geliriz 3.sezona. Karakterlere ısınamama rağmen ilerleyen bölümlerde dizi beni de saracak mı merak ediyorum.

Son düzenleme:
Reactions: xdragxx
1x03
Jerry'nin evine hırsız girdiği ve yeni eve çıkacağı ama aynı evi George'da istediği için çıkamadığı bölümdü.
İlk 2 bölümden çok daha iyi bir bölümdü. Açıkçası ilk 2 bölümü izlerken çok eğlenmemiştim ama bu bölüm baya eğlenceliydi. Karakterlere hafiften ısınmaya başladım ama hepsi neden çok vurgulu bir şekilde konuşuyor anlamadım. Özellikle Jerry'nin hem yavaş hem de vurgulu bir şekilde konuşması biraz gıcık edici.

Elaine'den bu bölüm baya potansiyel aldım. George ile beraber en sevdiğim karakterler olucak gibi. Kramer ise komik ama en az sevdiğim karakter olucak gibi.

8.5/10

Reactions: xdragxx and bazinga
Kramer'e bayılacaksın

Böyle uzun uzun yorum yapman güzel vallaha izlemiş kadar oluyorum

1.sezon genel yorumum
Hiç araştırmadım bilmiyorum ama ilk sezonu 2'ye bölüp 2 sezon olarak yayınlamışlar gibi geldi bana.
Dizinin en kötü sezonu olduğunu bilerek izlediğimden beni memnun etti, hatta beklediğimden 1 tık iyiydi. 3.bölümle birlikte biraz toparladı. Sezonun en iyi bölümü 3.bölümdü.
7.5/10
2x01 ve 2x02
Ortalama bölümlerdi. Daha iyi bir açılış bekliyordum açıkçası, pek güldürmedi bu 2 bölüm de. Özellikle 2.bölümdeki midilli muhabbeti biraz baydı.

7/10 , 7/10
Bu arada imdb puanlarına baktım da şu ana kadar izlediğim tüm bölümler 7 küsür puan almış. Sonraki bölümlerde de baya 7 küsür puanlı bölüm var. Friends'in en kötü sezonu olan ilk sezondaki en düşük puanlı bölüm bile 7.9'du. Bölüm puanları arasında bu kadar fark varken genel puanları arasında sadece 0.1 puan fark olması ilginç.

Gerçi Friends çok popüler olduğu için antisi de çok biraz ondan dolayı sanırım.

Reactions: bazinga and xdragxx
İyi iyi görece düşük bölümlerde baya ilerlemişsin
2.sezonun ortasından itibaren çıkışı göreceksin

İyi iyi görece düşük bölümlerde baya ilerlemişsin
2.sezonun ortasından itibaren çıkışı göreceksin
Aslında normalde yavaş izlerim dizileri ama finallerim bitti. Pandemiden dolayı da bütün gün evde olduğum bu süreçte baya dizi izlemeyi planlıyorum. Belki ilerleyen bölümlerde çok sevip diziyle bağ kurarsam yavaşlarım.

Ben tam tersi sevdikçe daha hızlı bir şekilde izliyorum maalesef

Ben tam tersi sevdikçe daha hızlı bir şekilde izliyorum maalesef
Yıllarca süren çok bölümlü dizileri uzun vadeli bir şekilde izlemek, 7-8 bölümlük netflix dizilerini ise bir günde izlemek daha eğlenceli oluyor. Benim izleme metodum budur normalde ama pandemi kurallarımı bozdu.