Sitcom dizisi ve oyunculardan birisi Brad Pitt değil. Bir zahmet ilgini çekmesin ama olay ilgini çeker.
Sitcom dizisi ve oyunculardan birisi Brad Pitt değil. Bir zahmet ilgini çekmesin ama olay ilgini çeker.
Yahu 1 saniyelik bir sahne için güzelim dizinin adını çıkarma be kardeşim absürt bir sahneydi o.... @Araf
Lafa bak lafa. LGBT DÜŞMANI!!!!!!!!!!!1Yahu 1 saniyelik bir sahne için güzelim dizinin adını çıkarma be kardeşim absürt bir sahneydi o.... @Araf
Düşman değilim dizide olmayan bir şeyi var gibi göstermemek lazım sadece...Lafa bak lafa. LGBT DÜŞMANI!!!!!!!!!!!1
Onu da @Araf a söyle algı yaratan o.Düşman değilim dizide olmayan bir şeyi var gibi göstermemek lazım sadece...
Sen gacıcı olursun ben olmam asla
Hösttt ağzından yel alsın be. Benim için hiç umut yok ama sen olacaksın.Sen gacıcı olursun ben olmam asla
Sana hösstt asılHösttt ağzından yel alsın be. Benim için hiç umut yok ama sen olacaksın.
Bir hanımefendi ile nasıl böyle konuşmaya cüret edersin be Angara bebesi.Sana hösstt asıl
Olayın komiklik tarafına dikkat çekmek istedim ama sen olayı başka şekilde yorumladın. Bu şekilde sahne de çok, mesela Michael Scott'ın (The Office) sahnesinin olması gibi.Düşman değilim dizide olmayan bir şeyi var gibi göstermemek lazım sadece...
@xdragxx ın fesatlıkları yüzünden zorunda kalıyorsun.Olayın komiklik tarafına dikkat çekmek istedim ama sen olayı başka şekilde yorumladın. Bu şekilde sahne de çok, mesela Michael Scott'ın (The Office) sahnesinin olması gibi.@serhatt'ın da bu görüntü hoşuna gideceğini söyledim ama olayın eşcinsellik boyutundan bahsetmedim.Bana bunu açıklamak zorunda bırakıyorsunuz.
Jerry Seinfeld bir stand up komedyeni şimdi, onun esprisini açıklaması gibi oluyor.@xdragxx ın fesatlıkları yüzünden zorunda kalıyorsun.
Yahu 1 saniyelik bir sahne için güzelim dizinin adını çıkarma be kardeşim absürt bir sahneydi o.... @Araf
Neden bu adamı sinir etmeye çalışıyorsunuz.Bir hanımefendi ile nasıl böyle konuşmaya cüret edersin be Angara bebesi.
O zaten sinir hastası bizim etmemize gerek yok...Neden bu adamı sinir etmeye çalışıyorsunuz.
3 kişiyi alıntı ettim. Hanginiz için yazdığım muammaO zaten sinir hastası bizim etmemize gerek yok...
Bende kişi belirtmedim.3 kişiyi alıntı ettim. Hanginiz için yazdığım muamma
Kendin hakkında yazmadığın kesin. Diğer ikiliden birini kaplarBende kişi belirtmedim.
Artık kim üstüne alınırsa.Kendin hakkında yazmadığın kesin. Diğer ikiliden birini kaplar
Sen gacıcı olursun ben olmam asla
Bütün kalelerimiz yok oldu Tayfun..Hösttt ağzından yel alsın be. Benim için hiç umut yok ama sen olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?