- Reaksiyon puanı
- 114,365
- Puanı
- 1,060
Sori Elaine'sin Araf haklıTa 50 dakika önce konuya etiket edilmişim yeni farkettim
@Araf ne o, sen de mi Elaine demeye başladın. Avatardan olsa gerek
Jerry'nin amcasına sürekli "Uncle Leo" demesi. Tam Türk kafası.Kramer ve yo yo ma demeleri
Vay be farkında değildim güzel tesadüfJerry'nin amcasına sürekli "Uncle Leo" demesi. Tam Türk kafası.
Bu arada 1000 mesajı geçtik ve bu mesajın 1000. mesajdı.
George'un annesinin ve babasının sürekli kavga etmesi.Vay be farkında değildim güzel tesadüf
George'un annesinin George'a Corcibooy demesi
Kramer'in istemeden sürekli insanların başını belaya sokması...George'un annesinin ve babasının sürekli kavga etmesi.
Jerry'nin annesi ve babasının George'un ailesini sevmemesi.Kramer'in istemeden sürekli insanların başını belaya sokması...
Hazır The Office'e tur atlarken, hazır da Netflix'te varken bir tur da Seinfeld yap.
Yapıyorum zaten.Hazır The Office'e tur atlarken, hazır da Netflix'te varken bir tur da Seinfeld yap.
Özlemediğim tek bir an yok benim...
Bakalım ne zaman bitecekSon sezona geçtik
Günde 2 bölüm gidiyorum biter mlsf 10 güne...Bakalım ne zaman bitecek
Bitti mi? En son 10 güne biter demiştin ama 2 gün önce9.sezon çıta aşırı yükseldi bu kadar çıta yükselmişken final kararı alan Jerry Seinfeld'i kınıyorum en az 13 sezon olmalıydı...
Kramer'in 2000 yılına özel yılbaşı partisini görmeden bitti güzelim dizi...
Yok daha var da bitecek yani onu demek istedim...Bitti mi? En son 10 güne biter demiştin ama 2 gün önce
Tipler kötü, tatminkar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?