@ozgur2113 ile @denizz19 u niye çağırmadın partiye halbuki her türlü ihtiyacını karşılamışlardı senin
Onlarla başka partiler düzenliyorum ben@ozgur2113 ile @denizz19 u niye çağırmadın partiye halbuki her türlü ihtiyacını karşılamışlardı senin![]()
![]()
![]()
![]()
Keremi tutuyorum demedim ki
Aaa Keremi herifin gibi sahipleniyordun beee @MasacRE de biraz öyleydi @serhatt a rol yapmayın şimdiKeremi tutuyorum demedim kiİçerde dizinin kopyası olduğu için (Çağatay=Kerem + Aras=Pilot) üzerinden yorumladiğimizdan senin pilotu gömuyoruz
@MasacRE yoksa bu dizi bizi hiç ilgilendirmiyor bile
![]()
O gördüğüm açıklamadan sonra sen bile masum göründün gözüme
sonunda herkes gördü @Çiğdem in gerçek yüzünü, linç edilmeli bence hogathaO gördüğüm açıklamadan sonra sen bile masum göründün gözüme![]()
Hayırrrrrrrr!!!! Sana anlattiğim hikaye gibi aslı sen bu yalan haberlere inanma bacım
Ben bile kalp attim@Çiğdem
![]()
Aaa @Forumdash abicimide görünlove u![]()
ben sarkıntılık ediyorum sen azgınlığını dile getiriyon farklı şylerAaa @Forumdash abicimide görünHem o takdir ettiğin @serhatt mesajıda orda gevurca sarkıntılık edince iffetlimi oluyor bee
![]()
![]()
@xemrexxx
Seninki edepsizlik oluyor işteben sarkıntılık ediyorum sen azgınlığını dile getiriyon farklı şyler![]()
O da benim gibi sadece beğenmiş olabilir, senin gibi adama sulanmadı en azından
Siz sadece ben görüyorsunuz sizde varsınızO da benim gibi sadece beğenmiş olabilir, senin gibi adama sulanmadı en azından![]()