Star Sefirin Kızı - Dizi Yorumları

Ama bunun hiç savunulacak yanı yok diyelim ikna edici açıklama bulunuyır yada ortada başka konu bulunuyor bu dahi ikna edici değildir asla

Şu Miranın yaptıklarını çoğu unuttu ama orda da aslında kabul edilmeyecek kadar kötülük yapmıştı Reyyana o konuyu unutup Miranı destekleyen dahi çok.Hatta sonrasında Miran bir konuda mağdur olmuştu herşeyi unutup bazı fanlar Miranı savunuyordu oda başka bir saçmalık

Reactions: Angelica
Yanlış anlamıyorum ama işin özü bu tarz konulardan sonra öbür bölümlerde ikisi birbirini sevip bunları unutursa çokta ikna edici bir yapım sayılmaz o dizi

Unutma değil sebebini diyorum ben sancarla nare aslında hala birbirlerini seviyorlar ama kızgınlar birbirlerine unutulurmu bilmiyorum ama sebebini bilmek gerek diye düşünüyrum

Unutma değil sebebini diyorum ben sancarla nare aslında hala birbirlerini seviyorlar ama kızgınlar birbirlerine unutulurmu bilmiyorum ama sebebini bilmek gerek diye düşünüyrum
Hangi sebep haklı çıkaracak merak ettim bana kalırsa haklı çıkarmaz

Son düzenleme:
İsterse 20 alsın kötü dizi çok , ve sak'ın aynısı
o da kötüydü çooooooook..
isterse oranların hepsini alsın ben reyting oranlarına takılmıyorum eleştiriyi hak ediyor dizi malum konulardan ötürü yanlışsa yanlıştır başka açıklaması yok o konunun.işin özü benim açımdan hayal kırıklığıydı ilk bölüm ikinciyi zaten bakmadım

Reactions: cokiyitvci
bakacak bişisi yok ki zaten..
Star'a iyi oldu kanal berbat gidiyordu
göbek atıyordur şimdi

Kolaya kaçmak hep kolaydır gerçi senaristlerinde hayır yoktu biz cok iyi iş umduk ÇIKMADI.. şaşırmadım çok aslında neyse.. Olmamış dizi kısaca..
Neslihan Atagül ile Kara Sevda hatırına bakabilirdim diziye aslında ama keşke çok daha başka yapım çıksaydı karşımıza

Reactions: Angelica