Sedef Avcı'dan Yeni Dizi!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başarılı oyuncu Sedef Avcı, yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor!

Bugüne kadar Menekşe ile Halil, Ezel, Mazi Kalbimde Yaradır ve Boynu Bükükler gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Sedef Avcı, yeni yılda yeni bir diziyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Aşk Olsun film çekimlerini tamamlayan güzel oyuncu, yeni dizisi için hazırlıklara başladı.

Güzel oyuncunun yeni dizisi hakkındaki bilgiler önümüzdeki günlerde belli olacak.

thumbnail_1417011581.jpg

Geçen haftadan beri kesinleşmesini bekliyorum bu haberin ve öğrendim. :Z Sedef'in kuaförü Instagram'da yeni dizi için hazırlık yazmış. :Z

sedef avcı bedel atv ntc medya dizisinden bahsediyorlar diyer bir dizide eve dönüş cansel elcile eşlik edeçekmiş iddaya göre bakalım hangisi olacak yoksa başka dizimi
işallah ikisinden biri olur atv ona ugurlu gelir​

sedef avcı bedel atv ntc medya dizisinden bahsediyorlar diyer bir dizide eve dönüş cansel elcile eşlik edeçekmiş iddaya göre bakalım hangisi olacak yoksa başka dizimi
işallah ikisinden biri olur atv ona ugurlu gelir​
Onu ben de gördüm 1-2 güne açıklanacakmış dizisi. :D

@ozgur2113 partneri Ekin Koç. :A
Dizisi tutmazsa yine göremezsin. :F
Ekin'le kaç yaş var aralarında. :F

Partnerini çok merak ediyorum ama. :F

Onu ben de gördüm 1-2 güne açıklanacakmış dizisi. :D

Ekin'le kaç yaş var aralarında. :F

Partnerini çok merak ediyorum ama. :F
haydi hayırlsı şayet bedel olur haftalık dizidir partneri keşke mehmet akif alkurt olur
daha doğrusu olsun olmasa cansel elcin eşlik etsin yeterki ikisnden biri olsun atv deolsun

Umarım tanıtım fragmanı dışında bir şey görürüz.:A Sedef neden harcanıyor cidden.ss

mehmet-akif-alakurt-4.jpg
1_15520121031_34258.jpg

mehmet akif alakurt yanyana gelse ne olur sanki ntc medyaya duyaralım yanyana gelsin
bedel konusu tam mehmete göre bu hafta içi işallah belli olur
1,79 m sedef avcı boyu
Necip Memili'nin boyu 1.83
yakışırmı bilmem ama işallah olmaz

Son düzenleme: