Sedef Avcı 20 Dakika'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

charming

Kırılgan
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
133
Puanı
165
SEDEF AVCI 20 DAKİKA'DA !

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı 20 Dakika dizisinin fragmanını izleyenler videodaki puslu görüntünün arkasındaki bayanın Sedef Avcı olduğunu öne sürmüşlerdi. Sedef Avcı İnstagram'da paylaştığı fotoğrafla bu iddiayı doğrulamış oldu. Dizinin küçük Yağız'ıyla fotoğraf çekinen Sedef Avcı bu hafta yayınlanan bölümde Melek'in koğuş arkadaşı Zorba'nın kızı rolüyle diziye dahil olacak.

20 Dakika 11. Bölüm Fragmanından Sedef Avcı

İşte Sedef Avcı'nın İnstagram'da paylaştığı fotoğraf..

Özel Haber | charming & *Dream*

Ekli dosyalar

• 91e7b27c870511e2a82422000a9e07ae_7.jpg
    91e7b27c870511e2a82422000a9e07ae_7.jpg
    79.3 KB · Hit: 482
Cok sevindim cok. Harika oldu bu Transfer. Ezel'den sonra ilk kez izleyecegim Sedef Avci'yi :)

Ruya'yla demistik Sedef Avci mi diye, dogru cikti :)

Sevindim kendi adina, iyi ve basarili bir oyuncudur Sedef :)

:F:F

Akşam yst'deyde doluydu.Family dans grubu hepimiz kardeşiz diyince herkes kalp mi yaptı üçgen mi belli değildi :F:F

---ekleme---

Öfff Ezel ve Suskunları hatta uçurumu izleyen biri 4. aynı işi nasıl izleyebililiyorlar.Birde eski projelerden oyuncuları topluyorlar😕 Getiri olmaz AB belki oda share olarak.

iyi transfer hayırlı olsun

Sevindim. Ekrandan biraz uzak duracağını açıklamıştı ama bizi şaşırttı :)

Evet ekrandan uzak duracağını söylemişti.Ama ben fragmandaki kızı Sedef'e benzetemedim.Yani onun büyük hayranlarından biri olarak söylüyorum bunu.Zaten fotoğraftaki kız da çok genç duruyor.Ama aşağıdaki fotoğrafa birşey diyemiyorum.İnşallah oynar da görürüm onu ekranlarda :)

çok sevindim ya,süper transfer hayırlı olsun

bu ay yapımda her dizide aynı oyuncuları oynatıyo saçmalık ya ama yine de hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...