İzlemiyorum zaten. Geçen sezon bir tek Fatih Harbiye'yi izledim ama sezon finalinde bıraktım çok sıkıcı olmuştu.Show Tv izleme sende
İzlemiyorum zaten. Geçen sezon bir tek Fatih Harbiye'yi izledim ama sezon finalinde bıraktım çok sıkıcı olmuştu.Show Tv izleme sende
Süpersin o zamanİzlemiyorum zaten. Geçen sezon bir tek Fatih Harbiye'yi izledim ama sezon finalinde bıraktım çok sıkıcı olmuştu.
Aman aman Kanal D'ye de güvenim kalmadı. Boynu Bükükler'de gördük zaten Kanal D'ni.Süpersin o zaman
Güzeller güzeli Sedef Avcı'yı Kanal D ekranlarında görmek dileğiyle
Kayıp Şehir deme banaAman aman Kanal D'ye de güvenim kalmadı. Boynu Bükükler'de gördük zaten Kanal D'ni.
Kanal D Kayıp Şehir, Boynu Bükükler ve Hicran'ı harcayarak gözümden düştü.
Bence de efsane bir işti.Kayıp Şehir deme bana
Efsane dizimi harcayan pis kanal
Ab de 8 reyting alıyordu günüyle oynaya oynaya bitirdi.Bence de efsane bir işti.
Kadrosuyla, hikayesiyle çok iyiydi.Ab de 8 reyting alıyordu günüyle oynaya oynaya bitirdi.
Gökçe Bahadır gibi birisi orada harikaydı , kıyafetleri oyunculuğu
@sokak sanati bana inat olarak mı bu haberi açtın.
Kadrosuyla, hikayesiyle çok iyiydi.
Neyse ne.İyi hit geleceğini düşünmüştüm o nedenle.Seni düşünmedimde değil hani.
Teselliye for.
Neyse ne.
KAyıp Şehir için demiştim ben onu.Keşke okusaydın yorumları.
Tabi doğru.Hee o doğru evet.
Kanal D hakkında doğru konuşalım lütfenTabi doğru.Çok sevdiğim bir diziydi. Melun Kanal D harcadı.
Hiç affetnmedi hemde. Oradan oraya ne rezil etmişti diziyi.Tabi doğru.Çok sevdiğim bir diziydi. Melun Kanal D harcadı.
Kanal D doğru politika izlesin.Kanal D hakkında doğru konuşalım lütfen
Ben de gidip Boynu bükükler'imi izleyeyeyim şimdi.Hiç affetnmedi hemde. Oradan oraya ne rezil etmişti diziyi.@kayıssehir hatırlasında güzelce kinlensin kanal D'ye.
Kanal D doğru politika izlesin.
Ben de gidip Boynu bükükler'imi izleyeyeyim şimdi.
Her hafta 1 bölüm izliyorum bugün yine 2.bölüme döndüm.İzle izle.Haftada bir kez bakmanı öneririm.
Her hafta 1 bölüm izliyorum bugün yine 2.bölüme döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?