TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Şimdi bununla ilgili açıklama verdi Onur bey. Dediki herkes diyor böyle saçma kişileri nie alıyorsunuz falan ama bize geliyorlar başvuru yapıyorlar, renkli karakter diye katıyoruz ama içlerinden canavar çıkıyor falan.

Bence haklı mesela İman geldi, tamam sinirli falan ama sinirlisin seni alamayız mı desin?

Fakat böyle saygısızlık yapınca daha güzel karşı çıkıp susturabilirler.

İman denen adam birkaç hafta yarışan hatta Onur'un kovduğu Dağhan'ın akrabası olabilir mi , kafa yapısı ince uzun falan. Resmen dejavu , tek fark yaş

Bugünü izleyemedim nasıldı bölüm?

Bugünü izleyemedim nasıldı bölüm?
Ev sahibinin eli kesildi ama derin hastanaye gitdi dikiş falan yaptılar. Sonra masadada baya fevri idi kadın. İman ise çıldırtdı kadını. En sonda baya dış ses ile tartışdı İman. Onur ise dönünce sinirlendi hiç yorum yapmasına izin vermedi susturdu falan. İman en sonda 1 verdi kadına.
Kadın yaralı eliyle 3 tane hamur yaptı börek sonra mantı falan

Hiç şaşırmıyorum
Birde kadına 1 vermiş
Haftanın finalinde yine adaletsiz birisi birinci olur. Ben izlemeyeceğim gerek yok valla 2 saatimi buna ayıramam.

Hiç şaşırmıyorum
Birde kadına 1 vermiş
Haftanın finalinde yine adaletsiz birisi birinci olur. Ben izlemeyeceğim gerek yok valla 2 saatimi buna ayıramam.
Bu hafta fazla yükselmedi zaten.
İzlemiyor herkes gıcık olup.

Bu hafta fazla yükselmedi zaten.
İzlemiyor herkes gıcık olup.
Önce ki mesajını okudum beni tatmin etmedi
Hadi sonradan değişiyor yarışmacılar diyelim peki ilk günlerde kamera arkası uyarsınlar bir şekilde.
Onur hep öf pöf halim çekilmiyor diyor ama oda bu işin içinde.

Ya ne konuşuluyo bu kadar diye bi bakiyim dedim ciddi ciddi izliyosunuz,neyini izliyosunuz niye izliyosunuz

Bu hafta ters tepdi bakalım nolacak ireliki haftalar.

Az biraz adam olun lan, erkek doğulmuşsunuzda adam olamamışsınız.
Sinir oldum bu haftaki erkeklere.