Ay ama fragmanda berbat görünüyor pişirdikleri.
İzliyor musunuzYok az pişmiş seviyorum yumuşak olmuş demesine bir şey demedim ama 2.haftada saçı açık kıza bu seferde diyorki az pişmiş oldu için sevmedim orada bir şeyi var onunda
İzliyor musunuzYok az pişmiş seviyorum yumuşak olmuş demesine bir şey demedim ama 2.haftada saçı açık kıza bu seferde diyorki az pişmiş oldu için sevmedim orada bir şeyi var onunda
Çorbası Böreği beğenildi
Ne gıcık bir adam o beÇorbası Böreği beğenildiOrhan bey çok kıskandı Böreğini bu adam kazanmaz inş
Baktı kendi böreğinden daha güzel olmuş hemen ben elle açtım diyor başkada bildiği kelime yokNe gıcık bir adam o beiyi ki bir börek yaptı
İnş kazanmakBaktı kendi böreğinden daha güzel olmuş hemen ben elle açtım diyor başkada bildiği kelime yok
Ben kendim dün özendim kadına, bugün ilk kez hayatımda revani yaptım. Baya güzel oldu. O yüzden kesim kesim baktım.
Herşey iyi gidiyordu ama eti ile pilavı yanı ana yemek beğenilmediİnş kazanmak
Bu adamın tatlısını beğenmeyecekler gibi
O et güzel gözüküyordu benceHerşey iyi gidiyordu ama eti ile pilavı yanı ana yemek beğenilmedi
Hiç cheechcake gibi durmuyorBen kendim dün özendim kadına, bugün ilk kez hayatımda revani yaptım. Baya güzel oldu. O yüzden kesim kesim baktım.
Ama o ne tür bi cheesecake idi anlamadım.
Sert eti bende sevmiyorum bu adamı Nusret gördüyse yanına alırO et güzel gözüküyordu bence
Hiç cheechcake gibi durmuyor
O içene sürdüğü neydiSert eti bende sevmiyorum bu adamı Nusret gördüyse yanına alır
Ama ana yemek çok yetersiz bence de bir kaşık pilav ile 1 parça etO içene sürdüğü neydiyeşil bir şey
Kadınlar batırdı ortalığıAma ana yemek çok yetersiz bence de bir kaşık pilav ile 1 parça et
Kapalı kadın ve genc kız çok gereksiz.Kadınlar batırdı ortalığı
Yarın ki kadını merak ediyorum bakalım o çıldıracak mı sonundaKapalı kadın ve genc kız çok gereksiz.
İlk gün olan adam ise ne kadar saçma konuşuyor.
Kadınlar batırdı ortalığı
Şu börekçi adam ilk gün yarışmanın kaymağını yemiş diğer günler olsa öyle puan alamazdı. Kapalı kadın da şuan yarışşan o puanı vermezdim diyorKapalı kadın ve genc kız çok gereksiz.
İlk gün olan adam ise ne kadar saçma konuşuyor.
Şu ilk günki koca adam ama ergen gibi ağzını yaya yaya konuşuyor.
Abi o nasıl cheesecake.Yarın ki kadını merak ediyorum bakalım o çıldıracak mı sonunda
Valla bende vermezdimŞu börekçi adam ilk gün yarışmanın kaymağını yemiş diğer günler olsa öyle puan alamazdı. Kapalı kadın da şuan yarışşan o puanı vermezdim diyor
Yeni haftaya artıkBu hafta izleyemedim hiç kaçırdım cinsleri.
Yarın Özden bey Sarısın kadına destek çıkıcak siyah saçlı kız düşük verebilir ama kapalı kadın da sarışın kadına yüksek vericek bence sırf börekçi adam kazanmasın diyeValla bende vermezdimGerçek yüzü ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?