Seda Sayan ve Uğur Arslan Programı İptal Etmedi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Seda Sayan ve Uğur Arslan Programı İptal Etmedi!

seda-sayan-ve-ugur-arslan-meslegimiz-bu-yapmak-7666770_3005_m-150x150.jpg

Star Tv ekranlarında yayınlanan ''Evleneceksen Gel'' programı şehit haberleri üzerine yayınlandı, büyük tepki çekti!

Şehit haberlerinin gelmesiyle birlikte dün Seda Sayan ve Uğur Arslan programa ''Terörü Lanetliyoruz'' yazılı tişörtlerle çıktılar. Uğur Arslan ile Seda Sayan programı yayınlayınca büyük tepki çekti. İkili eleştirilere ''İşimiz bu. İçimizden gelmese de yapmak zorundayız." diyerek açıklamada bulundu.

Arslan ve Sayan'ın ''Terörü Lanetliyoruz'' tişörtleriyle sıradaki talibi çağırmaları sosyal medyada büyük eleştirilere maruz kaldı.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Aslında bu ilk değil, bu tür olaylarda hep yayınlarlar ve üzülmüş gibi davranırlar. Ancak yayınlanmaması düşüncesindeyim.

Haber başlığı neden böyle anlamadım.Şu anda ve dün Esra Erol'un programı da Zuhal Topal'ın programı da İşte Benim Stilim de hepsi yayınlanıyor.Yani sadece bu programın adı neden geçiyor.Düzeltilir ise sevinirim.

Haber başlığı neden böyle anlamadım.Şu anda ve dün Esra Erol'un programı da Zuhal Topal'ın programı da İşte Benim Stilim de hepsi yayınlanıyor.Yani sadece bu programın adı neden geçiyor.Düzeltilir ise sevinirim.
''Terörü Lanetliyoruz'' tişörtüyle çıkan onlar. :) O nedenle haberlere asıl konu olan bu ikisi, diğerleri değil. :)

O tişörtleri giymeleri neden tepki çekmiş anlamadım. Sanırım zuhalin programıydı oradada işte terörü lanetliyoruz diye yukarı bir levha asılmış kamera ara ara çekiyordu onu. Hiç yayınlanmaması meselesi ise bilemiyorum. Bu programlar eğlence programı statüsüne giriyor mu? Öyle çok çalgılı cengili birseylerse yayınlanmaması doğru olur.

Olay programı yayınlamak değil bu tişörtü giyip eğlenceye devam etmek. Ya böyle şeyler bu kadar basite indirgenmemeli.. "Terörü lanetliyoruz", Serap hanım kaynınız stüdyoda Deniz'e talip....

O tişörtleri giymeleri neden tepki çekmiş anlamadım. Sanırım zuhalin programıydı oradada işte terörü lanetliyoruz diye yukarı bir levha asılmış kamera ara ara çekiyordu onu. Hiç yayınlanmaması meselesi ise bilemiyorum. Bu programlar eğlence programı statüsüne giriyor mu? Öyle çok çalgılı cengili birseylerse yayınlanmaması doğru olur.
Esra Erol'un geçen sezon yaptığını unutmadık. Soma'da şov yapıp bundan nemalanan bir insan zaten ondan programı iptal etmesini beklemiyordum ama Uğur Arslan ve Zuhal Topal duyarlı insanlar bence 1 günlüğüne yayın akışını değiştirtebilirlerdi.

Bence kotu birsey yok ortada, iyi bir davranis yapmislar oyle giyinerek ve dun hicbir program iptal olmadi, gereksiz yere bu programa tepki yapmislar.

Bence kotu birsey yok ortada, iyi bir davranis yapmislar oyle giyinerek ve dun hicbir program iptal olmadi, gereksiz yere bu programa tepki yapmislar.
Aynen kimi kendisi söylüyor lanetliyoruz diye kimi de tişört giyer.Yani ne kötü yanı var anlamadım.Tabi bu hafta bu programlar yayınlanmamalıydı.
Başlıkta da Seda ve Uğur ertelemedi diyor.Sanki yapımcı Seda ve Uğur.

Son düzenleme:
Sorun iptal etmelerinde değil, ama bir günlüğüne içerikte düzenlemeye gidilebilirdi belki.