Seda Sayan ve Uğur Arslan 'İzdivaç' Programıyla Dönüyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
evleneceksen-gel-1.jpg

Geçtiğimiz sezonla birlikte kaldırılan izdivaç programları geri dönüyor!

RTÜK'ün ekranlardan kaldırdığı 'izdivaç' programları geri dönüyor. Fakat bu sefer izdivaç programları ekranlarda değil, internet üzerinden izlenecek. Başlangıcı ise Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla 'Evleneceksen Gel' yapacak.

Program Global TV'nin Youtube hesabından yayınlanacak. İşte ilk fragman:

Bu format olmadı. Zaten de yine bu formatın da suyunu çıkartan cinsten yayın yapıyorlar yoğurtçu bayram falan :A internetten yapılan güzel bir yayın bence gayet tutabilir puhutv bu işlere de girmeli bence

Hala evlilik programı yapacak yüzleri kaldı mı ya.. Dizi mizi işine girdiler rezil ettiler kendilerini tutmadı yine solmaz yine talipler yine kavgalar.. Diz boyuu...

Neden bu programda bu kadar ısrarlılar anlamıyorum tanıtımdaki saçmalığa bak videodaki Solmaz mı solmaz olduğu o kadar belli ki soru sormanın anlamı ne bu program Seda Sayana yakışmıyor ya

Şu Kaan bir yarışmaya mı ne katılmıştı nasıl yetişecek acaba ikisine birden? :D

Oğlum o görüntüler o neee? Latin ülkerlerinde yayınlanan izdivaçlar, tanıştırma programları gibi açık seçik olacak heralde:F Solmaz ipli donuyla da dans eder :A @xemrexxx gibi cennet mahallesi ağzıyla konuştum :T: Çizgimden kaydım :F