Seda Sayan Survivor'u İnceledi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
SEDA SAYAN SURVIVOR’I İNCELEDİ
Seda Sayan programında davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile Survivor ünlülerinin doğal davranıp davranmadıklarını inceledi. Seda Sayan Nihat Doğan ile uzun zaman sonra ekranda yan yana geldi.
_0_1307482209.jpeg
KARMAMAGAZİN.COM-ÖZEL

Seda Sayan sabah programında davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile birlikte Survivor yarışmacılarının doğallığını masaya yatırdı.

Derya Büyükuncu’nun doğal ve topluma örnek davranışlar sergilediğini söyleyen Kapışmak’ın yorumlarına katılan Sayan, duruşu ve karısına olan bağlılığı ile Büyükuncu’yu takdir ettiğini söyledi.

Aşkım Kapışmak, Özge Ulusoy’un hayatta tek başına ayakta kalmakta zorlandığını mutlaka yanında birine ihtiyacı olduğunu, Asena’nın hırsından ve kazanmak arzusundan dolayı kişilerle iyi ilişkiler kuramadığını, Pascal Nouma’nın bayanlara karşı koruma güdüsünü ve doğallığını anlattı.

Ebru Destan’ın oynadığını söyleyen Kapışmak, Taner’in tamamen doğal olduğunu, hiperaktif yapısından dolayı birçok çılgınlık yaptığını, adada tek o anı yaşayan kişi olduğunu anlattı.

NİHAT DOĞAN OYNUYOR
Konu Nihat Doğan’a geldiğinde Seda Sayan gülmemek için kendisini zor tuttu. Nihat Doğan’ın vatoz balığından korkup düz duvara tırmanışı ekranlara geldiğinde, Sayan gülmemek için dudaklarını ısırdı. Daha sonra Pascal Nouma ile kavgası ekrana gelen Nihat’ın, felsefik konuşmalarına uzman kapışmak yorumlarda bulundu. Nihat Doğan’ın çocuklar gibi davrandığını söyleyen Kapışmak, bu tür egosal davranışların çocukluk zamanında kalmış olması gerektiğini, kişinin büyüdükçe bu davranışlardan uzaklaşmasının sağlıklı olduğunu belirtti. Doğan’ın çoğu zaman oynadığını belirten Kapışmak, daha olumsuz yorumlar yaptı ve Seda Sayan bu yorumlar hakkında konuşmasa da başı ile doğruluğunu onayladı.

SEDA SAYAN’IN FAVORİSİ DERYA BÜYÜKUNCU
Survivor’ı Derya Büyükuncu’nun kazanacağına inandığını söyleyen Aşkım Kapışmak’ın görüşüne katılan Seda Sayan, duruşu, efendiliği, tartışmalardan uzak durması, şov yapmaması ve karısına olan bağlılığı ile Türk halkının Derya Büyükuncu’nun yanında olacağını söyledi.