Seda Sayan Show'a RTÜK'ten Rekor Ceza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1411067937.jpg

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 2 eşini öldüren adamı canlı yayına çıkardıktan sonra büyük tepki toplayan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın sunduğu program için Show TV'ye ceza kesti. Yapılan şikayetleri değerlendirmenin ardından Seda Sayan'ın sunduğu programa para cezası verildi.

RTÜK, 'Yayınlar suç işlemeyi, suçluyu ve suç örgütlerini övücü, suç tekniklerini öğretici nitelikte olamaz' ve 'Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez' maddelerinin ihlal edilmesini gerekçe gösterdi.

Ceza, Show TV'nin Ağustos ayı gelirlerinin yüzde 2'si kadar kesilecek ve bu tutarın yaklaşık olarak 800 bin lira olduğu ifade edildi.

Show TV'nin agustos ayinda 40 milyon gelir elde ettigini de ögrenmis olduk böylece. :)

Agir bir ceza olmamis bence. Gerek yoktu o adami ekrana cikarmaya.

Hakettiler bu cezayı... :)

Aa bu arada kanalın aylık gelirini de öğrenmiş olduk. :)

%2'den bişi olmaz. :D Show için'de Seda ipini çekti.

Geçen gün survivor taner'in olduğu programa rast geldim. :D 150 kişi kurtardım diyorken yaşlı adam ellinle mi çekip çıkarttın diye laf sokmaya çalışıyordu. :D

o seda sayan denilen kadın bence kadın demeye bile gerek yok utanmadan kadın katillerini televizyona çıkartıp ünlü yapmaya çalıstı hiçmi kadınluk ruhu yoktur bunda anlamıyorum ben her fırsatta kadın katilleri vsyle yakında madalya bile takılıcak bunlara canlı yayında diyordum oldu iştee canlı yayınlarda ünlü yapmaya çalısıyorlar seda madalyasını takamadı ama o piss adama seda sayanı ben kadın olarak görmüyorum artık :ppp::ppp::ppp:

geçen gün kanalları çevirdiğimde rast geldim seda sayan show'a survivor Taner konuk olmuşdu adam kalkdı bir oyuncu sevgilisinin parmağını kırmış iddasına kendinden geçti . kameradan adama saydırdı gel yüz yüze görüşelim felan Sedanın yüzü bembeyaz oldu beklenmeedik olmuştu tabi onun için :D en çokta show tvdeki rejinin piskolojisinin bozulmasına güldüm gerçekten olduk olmadık yerde canlı yayının sesini alıyolar hani bi küfür felan çıkar diye iyce paranoyaklaşdırdı Seda abla bunları :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy