Ahahah.Bende izliyorum ama tamamen ticari. Ne kadar suratsız kız varsa Esra Erol da. Biraz da şansımı Seda Sayan'da deneyim dedim.Programa katılırsam bir gün, Seda Sayan'a söylerim selamını, hadi yine iyisin.
![]()
Abi ya sende: F
Ahahah.Bende izliyorum ama tamamen ticari. Ne kadar suratsız kız varsa Esra Erol da. Biraz da şansımı Seda Sayan'da deneyim dedim.Programa katılırsam bir gün, Seda Sayan'a söylerim selamını, hadi yine iyisin.
![]()
Evlensemde forumdan ayrılmam. Eşimide üye yapacağım, birlikte takılırız.
@Çiğdem- ile aramızda 20 kilometre var. Misafir kabul ederse artık yanına gideriz.
İstanbul'a mı? Senin yanına değil de Giresun da koca yok, onun için geliyordur. Yokmu akrabanda eli ayağı düzgün biri, Çiğdem ile hısım akraba olursunuz.
YalovayaYani Bursa ya akrabalarına gelecek Yalova-Bursa 40 dakika onuda aşarız
Hahaha gelsin ona ayarlıcam ben birilerini@sürgünüm
hahahah ayyyy @sürgünüm sen ve @xemrexxx yüzünden bunalıma giricem birgün sırf size inat önüme ilk gelenle evlenicem o olucak hahahaİstanbul'a mı? Senin yanına değil de Giresun da koca yok, onun için geliyordur. Yokmu akrabanda eli ayağı düzgün biri, Çiğdem ile hısım akraba olursunuz.![]()
Hahahah aynen. Kuzen falan uygun birilerini bulursam ayarlıcam tatlım
hahahah varmı sizin süralede yakışıklı paralı çocuklarHahahah aynen. Kuzen falan uygun birilerini bulursam ayarlıcam tatlım![]()
Hahahah canım teyzemin 2'iz çocukları var. Onlardan birini ayarlarızhahahah varmı sizin süralede yakışıklı paralı çocuklar![]()
Sen git @Çiğdem- e koca bul, bana hmm ok.Hahahah canım teyzemin 2'iz çocukları var. Onlardan birini ayarlarız![]()
hahahahah @destere çoktan priflime damlamış cnm önüne gelen kişi benim başka adam arama diyorHahahah canım teyzemin 2'iz çocukları var. Onlardan birini ayarlarız![]()
Sıkıyosa buraya da damlasın, onu mu kaldın be