Seda Sayan Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende izliyorum ama tamamen ticari. Ne kadar suratsız kız varsa Esra Erol da. Biraz da şansımı Seda Sayan'da deneyim dedim. :) Programa katılırsam bir gün, Seda Sayan'a söylerim selamını, hadi yine iyisin. :)
Ahahah.
Abi ya sende: F

Yalovaya :) Yani Bursa ya akrabalarına gelecek Yalova-Bursa 40 dakika onuda aşarız :X

Hahaha gelsin ona ayarlıcam ben birilerini :F @sürgünüm

Yalovaya :) Yani Bursa ya akrabalarına gelecek Yalova-Bursa 40 dakika onuda aşarız :X

Hahaha gelsin ona ayarlıcam ben birilerini :F @sürgünüm
İstanbul'a mı? Senin yanına değil de Giresun da koca yok, onun için geliyordur. Yokmu akrabanda eli ayağı düzgün biri, Çiğdem ile hısım akraba olursunuz. :)
hahahah ayyyy @sürgünüm sen ve @xemrexxx yüzünden bunalıma giricem birgün sırf size inat önüme ilk gelenle evlenicem o olucak hahaha :F:F:F

@Nisa ahhh tatlımın bana uygun bir bekar erkek abisi olsaydı alırdım vlla benden iyi yengemi bulucak sankı :F:F:F

hahahah ayyyy @sürgünüm sen ve @xemrexxx yüzünden bunalıma giricem birgün sırf size inat önüme ilk gelenle evlenicem o olucak hahaha :F:F:F

@Nisa ahhh tatlımın bana uygun bir bekar erkek abisi olsaydı alırdım vlla benden iyi yengemi bulucak sankı :F:F:F
Hahahah aynen. Kuzen falan uygun birilerini bulursam ayarlıcam tatlım :F