Seda Sayan Kanal D'ye Geri Dönüyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Gündüz kuşağının mimarlarından Seda Sayan yuvasına geri dönüyor!

2001 ve 2009 yılları arasında Kanal D'de bir çok sabah programı sunan Seda Sayan 2009 yılında farklı bir format denemiş başarılı olamamış ve kanaldan ayrılmıştı. Sırasıyla Show TV, Beyaz TV ve tv8'de programlarına devam eden Seda Sayan'ın bu yıl FOX ile görüştüğü haberleri çıkmıştı.

Sezon başından beri sabah kuşağında başarılı olamayan Kanal D'nin Seda Sayan ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Seda Sayan'ın yuvaya geri dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

hH68YV4ItL53slllb3Ub6JyU.jpg

bence başarılı olur yine ama eski tadında olursa :) sabah tek güçlü rakip Müge Anlı zaten onun formatı çok farklı :)

tilki kürkçü dükkanı misali denenmişi denemiyecen

Son düzenleme:
Konu asparagas gibi,kanalın gündüz kuşağında boşluk yok.Yemek Takımı tutmazsa gündeme gelebilir belki,o da 1 ay sonra netleşir.

Gelirse iyi olur ama Kanal d böyle bişey yapcağını pek tahmin etmiyorum

Bu saatten sonra Kanal D'ye katkısı olacağını sanmam..

seda sayan yalvara yalvar gelirde , eger kanal D kabul ederse bilin bi programin omru uzun degil , doktorum onde gelen .
NOTE: ben anam bacim programlarinin devri bittigini duşunen biriyim ama son donemde yine bu programlarin çogaldigini goruyorum.
burdan yaziyorum , sabah kuşaginda iyi reyting alacagini duşundugum isim sacit aslan.

Doğruysa aşırı gereksiz.:A

Alişanla çağla gibi ilk bölüm yüksek alır sonra sürekli düşer.:F

Reytingleri iyi olduğu için düşünülebilir Seda Sayan ama kalite açısından kanalın yüzü olmaya uygun birisi değil maalesef...

seda sayan yalvara yalvar gelirde , eger kanal D kabul ederse bilin bi programin omru uzun degil , doktorum onde gelen .
NOTE: ben anam bacim programlarinin devri bittigini duşunen biriyim ama son donemde yine bu programlarin çogaldigini goruyorum.
burdan yaziyorum , sabah kuşaginda iyi reyting alacagini duşundugum isim sacit aslan.

Doktorum uzun süredir prestij için tutuluyor,bitirileceğini sanmam.