Seda Sayan Kanal D'den Ayda Ne Kadar Kazanacak?

Para normal bence. Ama formattan emin değilim..

lanet olsun ya aynı yemeği ısıtıp ısıtıp veriyorler.bari yüzler değişse oda aynı .artık seda sayandan midem bulanıyor

tutmaz boşa kürek çekiyorlar.
millet bu tarz şeylerden sıkılmıyormu artık ..

gelin kaynana , elti görümce... bugün nasıl soyunsam, bu proğramları ısıtıp ısıtıp getiriyorlar demekki halkımız seviyor hala gideri var:)

Seda Sayan TGRT zamanı haricindeki Kanal D'de yayınlanan formatı hep çakma olmuştur. TGRT formatlı Seda Sayanı Kanal D'de de yaptı. Kuşum Aydın'lı gelin kaynanana yine Kanal D'de de yaptı. Müge Anlı formatı yine Kanal D'de de yaptı şimdi yine Kuşum Aydın formatlı programı yapıyor:F:F Yok artık diyorum 600 bin TL'ye değmez:T:

Seda Sayan TGRT zamanı haricindeki Kanal D'de yayınlanan formatı hep çakma olmuştur. TGRT formatlı Seda Sayanı Kanal D'de de yaptı. Kuşum Aydın'lı gelin kaynanana yine Kanal D'de de yaptı. Müge Anlı formatı yine Kanal D'de de yaptı şimdi yine Kuşum Aydın formatlı programı yapıyor:F:F Yok artık diyorum 600 bin TL'ye değmez:T:

para fok gibi adamlarda bırakın seda yesin sanki sedaya vermezlerse bizemi dağıtacaklar:))

Evet kuşum Aynın'ın gelin-kaynana yarişması orjinaldi:X Seda şimdi onu yeniden yapacak(b)

kuşum aydının kendisi orjinaldi proğramı orjinal olmuş çokmu :))

bir ara okan bayülgende gördüm son olarak iki yıl oldu... proğramın en çok dikkat çeken şeyiydi ! sanatçısı! pardon bunlara ne diyorlar?:))

Kanal D'de o kadar para var mıymış. :F

Kredi falan ödeyecekler sanırım. :F Ya da tefeciden alırlar. :F