Seda Sayan Kanal D'den Ayda Ne Kadar Kazanacak?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Kanal D'nin 10 yıldır çalıştığı eski ekran yüzüyle anlaşmak üzere olduğu haberleri çıkmıştı. Anlaşma sağlandı ve Seda Sayan yuvasına geri döndü.

Seda Sayan, Kanal D'den ayda 600 Bin TL kazanacak ve Aralık ayında iş başı yapacak.

Yeni programı öğle kuşağında yayınlanacak ve gelin - kaynana yarıştıracak. Yarışma programının yönetmenliğini Ayşe Ersayın yapacak. Seda Sayan ekibiyle birlikte format ve dekora kadar her şeyle ilgileniyor.

uPySzrav75Lf3cSv5O3hMuke.jpg

Cok abartilmis bir miktar. Kanal D daha dakika bir gol bir zarara oturmus.

Kanal D elinde kalan son parayı da Seda'ya mı yatırmış. :F

Seda izlenmiyor ki artık izlense de 600 binlik izlenmez Kanal d yönetimi hakketen kafayı bulmuş. :F

Ne yiyo ne içiyo bu Kanal d'dekiler de bu hale geliyolar. :F:Z

Çok fazla bence. Üstelik o formatın tutacağını mı sanıyorlar? :)

Hiç gerçekçi değil.Kanalın öğleden sonrası tüm günü kurtarıyor,o saatte yayında olan programlar yerine Seda Sayan'ın gelmesi mümkün değil diye düşünmekteyim.Sabah kuşağında olacaksa belki diyelim ama 600 bin uçuk,gelin-kaynana'nın reytinginin bittiğini cümle alem biliyor.Kısacası mantıksız her şey.

600.000 çok fazla Seda Sayan'a bence. Ben olsam en fazla 100.000 TL verirdim. :)

Ben habere inanmadım. Muhtemelen yalan haberdir.

Kanal D o saatte Akasya Durağını yayınlasa daha iyi reyting alır. Bence en mantıklısı bu. :X

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy