Hadi hayırlısı öylesyseben daha yeni adım atacağım diziye)
Hadi hayırlısı öylesyseben daha yeni adım atacağım diziye)
70 verseler ölürlermiymişAbout a Boy yarın gece olimpiyat sonrası özel bir yayınla başlıyormuş. Dizi şu ana kadar eleştirmenlerden 100 üzerinden 69 almış. (Yeni komedi dizisi için çok iyi bir puan. Sanırım Brooklyn Nine Nine'dan sonra ikinci en iyi)
@Forumdash
Ortalaması 69. Yani biri 75 dördü 65 falan vermiş de öyle olmuş.70 verseler ölürlermiymişAlt yazı cıkarsa izlerim
Sen izleyeceksen garantileyeyim kendimde. Tek çekilmiyor biliyorsunOrtalaması 69. Yani biri 75 dördü 65 falan vermiş de öyle olmuş.
Bakalım nasıl olacak, hit olacak diyorlar dizi için ama belli de olmaz bu işler. Sözde MJF Show yılın en iddialı komedi dizisiydi ama çok kötü gitti. NBC komedide zayıf genelde.
Gelen tepkilere bakacağım diziyi izlemem için bir sebep yok normalde ama beğenilirse meraktan şans veririm.Sen izleyeceksen garantileyeyim kendimde. Tek çekilmiyor biliyorsun
Şöyle 1000 üye oy kullansın diziye de öyle karar veririm. Genel oylama 131 kişide 7.5 şu an.Dizinin reytingi gece 11'de yayınlanmasına rağmen 8.26m/izleyici . İlk bölüm İMDB 17 kişinin () oylamasıyla 7.8 almiş. @OzaN
Dizi uyarlama diziymiş.Önceden Hugh Grant oynamiş.
Filmi izledin mi? Filmi izlesem mi önce acaba diye kararsızımŞöyle 1000 üye oy kullansın diziye de öyle karar veririm. Genel oylama 131 kişide 7.5 şu an.
Reytingi olimpiyat sonrası ve doğal olarak iyi. Yeni bölümleri de Voice'tan sonra yayınlanacakmış. NBC baya şey bekliyor herhalde bu diziden...
Yok izlemedim filmi izlemem de herhalde diziyi direkt izlemek daha mantıklı.Filmi izledin mi? Filmi izlesem mi önce acaba diye kararsızımDizinin fragmanlarinda çocuğu tuttum ama adamı tutmadım.Nasıl izleyceksem artık
Benim izlediğim sadece Good Will Hunting'de varmış hatta orada Oscar adayı olmuş ama hiç hatırlamadım nedense.
Benim izlediğim sadece Good Will Hunting'de varmış hatta orada Oscar adayı olmuş ama hiç hatırlamadım nedense.
O zaman benim gözümün ısırmaması normal.yok ben oyuncu olarak demedim zatenbizim akrabalardan bir kadın var tıpkı ona benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?