Serhat Kılıç nasıl katılsın ki? Öğretmen dizisinde oynuyor. Dizinin önemli bir karakteri, hikayesi tam net anlatılmadı ilk dört bölümde.Serhat Kılıç da katılmış diyorlar. Kuruluş Osman çok fena transferler yaptı yine çift hanelerde gezecektir.
Serhat Kılıç nasıl katılsın ki? Öğretmen dizisinde oynuyor. Dizinin önemli bir karakteri, hikayesi tam net anlatılmadı ilk dört bölümde.Serhat Kılıç da katılmış diyorlar. Kuruluş Osman çok fena transferler yaptı yine çift hanelerde gezecektir.
Evet biliyorum ama bir yerde gördüm ben de anlamadım.Serhat Kılıç nasıl katılsın ki? Öğretmen dizisinde oynuyor. Dizinin önemli bir karakteri, hikayesi tam net anlatılmadı ilk dört bölümde.
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını. O dizide geri planda kalır. Bir sürü karakter var. Öğretmen'de daha ön planda.Evet biliyorum ama bir yerde gördüm ben de anlamadım.
Ben de gitmesini istemem ayrıca kendisinin oyunculuğunu da çok severim.Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını. O dizide geri planda kalır. Bir sürü karakter var. Öğretmen'de daha ön planda.
Seksenler'de görmüştüm ben ilk onu. Baya iyi oyunculuğu var. Söz'de de baya iyiydi. Öğretmen'de karakteri gıcık, ama iyi iş çıkarıyor.Ben de gitmesini istemem ayrıca kendisinin oyunculuğunu da çok severim.
Bu sefer ondan herhalde tutan bir diziye girdi.Evet... Son dizilerinde şaşırtmadı, bunda da şaşırtmayacağına eminim... Ama bir şüphe yok değiş içimde.
Hezimete uğratacak Kuruluş'u.
Galiba.Bu sefer ondan herhalde tutan bir diziye girdi.
Mehmet Bozdağ 5 - 6 sezon sürer demişti.İyi bari bu sezon final umudu doğdu
Bu Diriliş'in etkisini gösteremedi o yüzden en fazla 3 sezon giderMehmet Bozdağ 5 - 6 sezon sürer demişti.
Aynen. Ama ATV bitirmez gibi kolay kolay.Bu Diriliş'in etkisini gösteremedi o yüzden en fazla 3 sezon gider
ATV hayatta bitirmez yapımcı ile belli bir son kararı alınınca Diriliş gibi öyle biter. Bundan sonra Yükseliş Orhan gelirse şaşırmam. Diziyi izlemiyorum ama bu dizi TRT'de ayrı bir güzeldi. TRT'nin rektörlük dizisiydi.Aynen. Ama ATV bitirmez gibi kolay kolay.
Doğduğun Ev Kaderindir, Benim Adım Melek ve Öğretmen'in yapamadığını Seçkin tek başına yapacak inşAllah.
Evet abla.Bunu ciddi ciddi düşündünmü emre
Evet abla.
Niye abla.Sana inanamıyorum emre
Niye abla.