Kız ama sana yakıştı bu he. Tam sana uygun.Aaa ilk defa seçimlere giriyorum Eski Muhtar kızı olarak bir yerden başlamam gerekiyordu ama en tepeden başladık hayırlısı @Harunnn60
Kız ama sana yakıştı bu he. Tam sana uygun.Aaa ilk defa seçimlere giriyorum Eski Muhtar kızı olarak bir yerden başlamam gerekiyordu ama en tepeden başladık hayırlısı @Harunnn60
Hhaha Aaa öyle @mrt-06 da senin 60 yaşında kı halin diyorKız ama sana yakıştı bu he. Tam sana uygun.
CHP 30'a çıkar diye düşünüyordum ama HDP ve İYİ Parti'ye kayış olacaktır.SEÇİM İKİNCİ TURA KALIR MI? HANGİ İKİ ADAY KALIR?
EVET
MUHARREM İNCE
TAYYİP ERDOĞAN
TÜRKİYE GENELİ PARTİLERİN OY DAĞILIMI (YÜZDE ÜZERİNDEN) NASIL OLUR?
AK PARTİ 34.60%
CHP 25.40%
İYİ PARTİ 13.50%
HDP 11.50%
MHP 8.90%
SAADET PARTİSİ 6.10%
CUMHURBAŞKANLIĞI 1.TUR OY DAĞILIMI NASIL OLUR?
Recep Tayyip Erdoğan %40.10
Muharrem İnce %30
Meral Akşener %15.90
Selahattin Demirtaş %9.20
Temel Karamollaoğlu %4.79
Doğu Perinçek %0.1
İKİNCİ TUR ADAYLARIN OY YÜZDELERİ NASIL OLUR?
MUHARREM İNCE 51
TAYYİP ERDOĞAN 49
Oooo çok tehlikeli. AKP %34 alırsa ülkenin gündemi değişir.SEÇİM İKİNCİ TURA KALIR MI? HANGİ İKİ ADAY KALIR?
EVET
MUHARREM İNCE
TAYYİP ERDOĞAN
AK PARTİ 34.60%
CHP 25.40%
İYİ PARTİ 13.50%
HDP 11.50%
MHP 8.90%
SAADET PARTİSİ 6.10%
Muharrem İnce %30
Meral Akşener %15.90
Doğu Perinçek %0.1
MUHARREM İNCE 51
TAYYİP ERDOĞAN 49
MHP alacak ondan. 34 bir tık altı veya üstü ama bu dediklerim çıkacak at fava bekle.Oooo çok tehlikeli. AKP %34 alırsa ülkenin gündemi değişir.
Ayrıca Akşener %15'i geçerse, iddaa bulamadım. Neyse geçerse yaparım bir şeyler ahahaha.MHP alacak ondan. 34 bir tık altı veya üstü ama bu dediklerim çıkacak at fava bekle.
Ben yapmadım kankaBugün tahminler için son gün, kim yaptı yapmadı henüz bakamadım o yüzden genel etiketleme yaptım.@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni@the Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolas9900 @baranelif @Thequeer @umuttanyel @kerem @lale1 @batuhankaralar
Ben akşam yapacağım kaça kadar vakit var.Bugün tahminler için son gün, kim yaptı yapmadı henüz bakamadım o yüzden genel etiketleme yaptım.@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni@the Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolas9900 @baranelif @Thequeer @umuttanyel @kerem @lale1 @batuhankaralar
Konuda yazıyor.Ben akşam yapacağım kaça kadar vakit var.
Bugün tahminler için son gün, kim yaptı yapmadı henüz bakamadım o yüzden genel etiketleme yaptım.@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni@the Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolas9900 @baranelif @Thequeer @umuttanyel @kerem @lale1 @batuhankaralar
Bu seçimin tahmin oranlarını es geçeceğimBugün tahminler için son gün, kim yaptı yapmadı henüz bakamadım o yüzden genel etiketleme yaptım.@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @EFE UYSAL @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @sokak sanati @destere @xemrexxx @sürgünüm @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @MayısKralı @YıldırıM @Forumdash @xBUGRAx @Doğu @Billy Kane @dizi kolik @MEnes @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @berkann @ozgur2113 @takas @XanTier @Ahmed @Tolstoyevski @BesaleT @papuleoo @FaJi @mesmeso61 @ozmoturk @adventurous @Sherlock @eskici @Danger UA! @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR--- @DiziTutkunu @GAY1i @Titanium @Tzira @38AhmetKK @hayret bi şey @GunesinOglu @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @gözlemci @AteşBöceği @Reytinger @soo @dreamy @HachiKo @Güvencionurcu @Dr. Sabahat @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @Emin Özaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @serhatt @kevinspacey @Helni@the Killing @ihearyourvoice @Canol @FurkanTB @Lordly @legolas9900 @baranelif @Thequeer @umuttanyel @kerem @lale1 @batuhankaralar
SEÇİM İKİNCİ TURA KALIR MI? HANGİ İKİ ADAY KALIR?
EVET
MUHARREM İNCE
TAYYİP ERDOĞAN
AK PARTİ 34.60%
CHP 25.40%
İYİ PARTİ 13.50%
HDP 11.50%
MHP 8.90%
SAADET PARTİSİ 6.10%
Muharrem İnce %30
Meral Akşener %15.90
Doğu Perinçek %0.1
MUHARREM İNCE 51
TAYYİP ERDOĞAN 49