Sbt anlıkları bitince yarışmalar ve etkinliklerle vakit geçirildi ama onlar da çok senlik değil gibiO zamanlar veya benzer bir forumda vakit geçirmeyi çok isterdim forumun düşüşte olduğu zamanlarda geldik biz![]()
Sbt anlıkları bitince yarışmalar ve etkinliklerle vakit geçirildi ama onlar da çok senlik değil gibiO zamanlar veya benzer bir forumda vakit geçirmeyi çok isterdim forumun düşüşte olduğu zamanlarda geldik biz![]()
Benim senaryolar vardı ama o zaman çok karışıktı yapay zeka yoktu Sbt anlıkları bittiğinde noktalama işaretlerini düzelten @Bully @Gerekli24Sbt anlıkları bitince yarışmalar ve etkinliklerle vakit geçirildi ama onlar da çok senlik değil gibi![]()
Uzun uzun konuşulan konular olunca forumun zevki çıkıyor ilk dönemim yine biraz iyiydi ama genel olarak düşüşte dönemine denk geldim.Sbt anlıkları bitince yarışmalar ve etkinliklerle vakit geçirildi ama onlar da çok senlik değil gibi![]()
Heyt be 😀Reytingleri heyecanlı kılan en önemli etkenlerden birisidir![]()
Anlık reytingleri beklerken agacılar vs myciler kavgasından dakikada bir sayfa yazıyorduk ne günlerdiEski forumdaki canlılığın en büyük sebeplerden. O anlıklar heyecanla beklenir ve yorumlar, kavgalar havada uçuşurdu![]()