'Saygı' Dizisinin Konusu, Blu TV'nin İlk Yerli Filmi ve Yeni Dizisi Hakkında Detaylar Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,911
Reaksiyon puanı
57,103
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Blu TV'nin yeni dizisi 'Saygı'nın konusu ve yeni yıl için hazırladığı ilk yerli filmi 'İnsanlar İkiye Ayrılır'ın ve yeni dizisi hakkında detaylar belli oldu!

blu22nisan2.jpg


Behzat Ç'nin fenomen karakterlerinden Ercüment Çözer'in hikayesini anlatacak ve ülkemizin ilk dijital spin-off'u olma özelliğini taşıyan dizide Nejat İşler'e Helen karakteri ile Miray Daner ve Savaş rolü ile Boran Kuzum eşlik edecek.

Çekimlerine ara verilen ve 8 bölümden oluşan dizinin konusu ise şöyle:
Toplumdaki büyük çürüyüşün gündelik hayattaki saygısızlıklardan türediğine inanan sosyopat Ercüment Çözer’in yolu bir gün, kendisiyle aynı amaç uğruna hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişir. Kudretli ama kendi içinde sayısız yarası bulunan Çözer, Helen ve Savaş adındaki bu iki idealist gence kol kanat gerer.

Ercüment Çözer’i ilk defa kendi şehrinde, İstanbul’da, göreceğimiz dizi, gündüz kuşağı programlarının aldatıcılığı, televizyonda parlayan yıldızların aslında özel hayatlarında ne kadar mutsuz oldukları gibi konulara değinerek medyaya dair de sözler söyleyecek.

Geçtiğimiz gün BluTV Dramalar Müdürü Sarp Kalfaoğlu'nun, Instagram hesabında bahsettiği platformun ilk yerli uzun metraj filmin adının ise 'İnsanlar İkiye Ayrılır' olarak açıklandı.

Cem Davran, Melisa Sözen, Engin Hepileri, Damla Sönmez, Ekin Koç, Genco Erkal, Tilbe Saran, Belçim Bilgin, Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerin yer aldığı 7Yüz dizisinin ek bölümü olarak tasarlanan filmin yönetmen ve senarist koltuğunda Tunç Şahin oturacak.

Filmin konusu ise şöyle:
Borç tahsil eden bir şirketin çalışanlarının hikayesini konu eden filmde; bir şirket, bankaların çeşitli nedenlerle peşine düşmediği borçları satın alır. Borçların peşine düşen şirket, her ne pahasına olursa olsun borçları tahsil etmeye kararlıdır.

İlk sezonunun senaryosu tamamnlanan ve Yeşilçam dönemini konu alan dizi “Bir film yaparım, hastalar iyileşir, mevsim değişir.” diyen uslanmaz âşık Semih Ateş’in hikayesini konu alacak. Kod adı "Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı" olarak duyurulan dizinin senaristliğini ise Levent Cantek ve Vokan Sümbül üstlenecek.
 
Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Behzat Ç.'nin fenomen olmuş karakterinin spin-off şeklinde çıkması çok iyi. Nejat İşler'in karakterine kattığı ruh da bambaşka. İyi bir dizi olacaktır, yeter ki iyi işlensin.
 
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,911
Reaksiyon puanı
57,103
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Saygı'yı merakla bekliyorum... Ayrıca filmde de güzel bir şey çıkacak gibi ortaya. :Z