Burada suçlu Sen Çal Kapımı değil iyi misin? Ona verilen tepkiyle Savaşçı'nın yayına girmemesinin zerre alakası yok kendini haklı çıkarmak için bu bahaneye sığınma. İlk paragrafında bile çelişiyorsun. Burada suç kanalda."Sen Çal Kapımı dizisine neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz?" sorusunun yanıt bu. Ekip hava koşulları ne olursa olsun çekimlerine kar, yağmur, çamur demeden devam ediyor. Ama kanal "2 reyting alan" diziyi halen daha devam ettiriyor.
Evet, bu durumda kanalın da suçu var. Neden bu kadar dizi aldı vs. ama bu yapılanlar 'Sen Çal Kapımı'ya tanılan fazla toleranstan.
Gitmişler Cumartesi gününe koymuşlar....
Beklenen gündü. Sen Çal Kapımı da Salı yayınlanır o zaman Baraj final yapınca umarım gittiği sezon finalinden geri dönmez
Olması gereken oldu bekliyordum. Mantıklı bir gün Kefaret iyi reytingler alıyor onu bitirmezlerdi zaten.
Kardeşlerim gelmeden Masumiyet Cumartesi başlasaydı keşke
İyi bari sonunda adamların emekleri boşa gitmeyecek. Haziran sonuna kadar günün aksiyon açığını kapatacaktır.
Kefaret sezon sonunda biter ama savaşçıyı o güne koymazlar yemez
Salı diye okudum ben
------
Salı günü okudum ben
Sonunda...
Yeni ekip bakalım ne kadar sevilecek ve umarım bu kez oyunculara zamanında parayı verirler yine sorun çıkmaz.
Cumartesi günü daha iyi olmuş ama zirveyi kapamaz, kapmamalı.
Umudum yok şaşırtır umarım.
Beklenen gün. Ama çook geç bir başlangıç ergenler yüzünden maalesef.
GD aldı başını gitti, Kardeşlerim kitlesini oturttu 8 bölüm oldu.
Yine de 5-6 alsa yeter.
Eylül ayında başlasaydı daha iyiydi sanki. Zaten 1 sene ara vermiştin nerede ise. Kadrosu yenilenen bir dizi için 6-8 bölüm arası girilen riske değer mi bilemedim.
yazın yayınlamak çok saçma geldi ama tutabilir şaşırmam
AynenÖnceki konuya yorum yapanlar, yayın tarihi 17 Nisan değil bu Cumartesi.
Başka kanal neden satın almamış ki net 5,6 alacak dizi yani keşke star alsaymış
'Savaşçı'nın yeni sezona başlama tarihi netleşti!
Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın oturduğu, başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş ve Ediz Hun'un yer aldığı dizi Cumartesi günü yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.
'Savaşçı' 100. bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!
Kanal D veya Star alır diye bekliyordum ben, ama almadılar. Kendine yetecek oranlar almaya devam eder bence yine FOX'ta.Başka kanal neden satın almamış ki net 5,6 alacak dizi yani keşke star alsaymış
5 sezon 99 bölümlük bir diziyi neden bir kanal almak istesin?Başka kanal neden satın almamış ki net 5,6 alacak dizi yani keşke star alsaymış
Ben KanalD alır diye düşünmüştüm. Bence de alırKanal D veya Star alır diye bekliyordum ben, ama almadılar. Kendine yetecek oranlar almaya devam eder bence yine FOX'ta.
Hala iyi reytingler alabildiği için olabilir mi?5 sezon 99 bölümlük bir diziyi neden bir kanal almak istesin?
Tabi canım ona laf yok.FOX'uma laf ettirmem kendisi çok hakkaniyetlidir 3 küsür alan dizileri bitirir 2 küsür alan dizileri devam ettirir
Sen Çal Kapımı'nın sezon finalini bence FOXPlay'de yayınlarlar. Başlatıp, 1 hafta ara vermek mantıklı değil pek.Yani bu ctesi savaşçı,
haftaya ctesi sçk sezon finali
ondan sonraki ctesi 24 nisan savaşçı 2. bölüm ve sonrasıyla mı devam edecek?
Zaten mayıs sonu sezon finali yapar herhalde...
Berk Oktay ayrılmamış olsaydı belki girişimler olurdu ancak şu anda ne olacağı belli olmayan bir dizi için kimse o riske girmez.Ben KanalD alır diye düşünmüştüm. Bence de alır
Hala iyi reytingler alabildiği için olabilir mi?