'Savaşçı'da Ayrılık!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

'Savaşçı'da Ayrılık!

alican-albayrak-gercek-mermilerin-onunde-durdu-_131369085153628195-1024x512.jpg

FOX'un Limon Film imzalı Pazar akşamlarının rekortmen dizisi 'Savaşçı'da ayrılık!

Başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli'nin paylaştığı dizide Murat Teğmen karakterini canlandıran Alican Albayrak bu akşam yayınlanan bölümde şehit olarak diziye veda etti.

Savaşçı, nefes kesen bölümleriyle Her Pazar 20.00'de FOX'ta!
Orijinal formatta oku

Yine gerçekliğini konuşturdu dizi.. Söz de parlaklarından birini çıkarsın da görelim. :A

Limon Film başka asker dizisi yapacak FOX'a yeni sezonda ikisi birden devam eder mi bilemedim ben de. :D
Bende ne zaman bu asker dizilerinden kurtulacağız diyorum. Savaşçı fazlaydı bile.

Limon film Avlu gibi işler yapsın. Uzun zamandır hiçbir dizisini izlemedim. :D

Bende ne zaman bu asker dizilerinden kurtulacağız diyorum. Savaşçı fazlaydı bile.

Limon film Avlu gibi işler yapsın. Uzun zamandır hiçbir dizisini izlemedim. :D

Yeni dizisi tarihi de sayılır Kıbrıs Barış Harekatı'nı anlatacak. :D

Avlu için kırgınım zaten FOX'ta olabilirdi. :A

Hayat Sevince Güzel ve Kırlangıç Fırtınası tutmayınca başka kanal denemek istemiş adamlar :A

HSG yazın çok iyi gitti hatta ilk bölümüyle Paramparça ve Kırgın Çiçekler'i geçmişti şok olmuştum. :A

Kırlangıç Fırtınası konusu harcandı yeni Karagül olurdu o iş ama başlamadan oyuncular değişti sorunlar çıktı. :A

Dizisine güvenen karakterine kıyabilir birileri gibi her operasyondan sağ çıkartmaz.