Satılmış Satılmamışoğlu ile Ana Haber Bülteni|1.BÖLÜM

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
Satılmış:Evet sayın seyirciler hepiniz Haberin Merkezine hoşgeldiniz.Ben Satılmış Satılmamışoğlu hepinize iyi akşamlar dilerim.İlk önce gündemden başlıklara göz atalım;
  • Sarkozy Durmak bilmiyor! Fransız Millet Meclisi ve Senatosu'ndan geçen inkar yasasının bazı milletvekili ve senatörler tarafından iptal için Anayasa Konseyi'ne taşınması Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'yi çileden çıkarttı.

• Dolar tepetaklak oldu ve uçurumdan yuvarlandı! Global risk iştahındaki artış ve MB'nin desteğiyle dolar/TL 1,76'nın altına geriledi.
  • Necati Ateş Galatasaray'la anlaştı.Transfer borsaya bildirildi.Bu Olay sosyal medyada Galatasaray'ın geyik konusu olmasına neden oldu.

Gündemden başlıklara göz attık şimdi haberleri Fransa'da bulunan arkadaşımız Yaşar Yaşamazoğlu'na bağlanıyoruz.Evet Yaşar söz sende.

Yaşar:Satılmamışoğlu bugün Fransa'daydık.Herkesin bildiği gibi Fransa İnkar Yasası için hazırlıklar yapıyordu.Bugün Fransız Millet Meclisi ve Senatosu'nda geçen İnkar Yasasını bazı milletvekili ve senatörler iptal etmek istedi.Bunun için bu yasayı Anayasa Konseyi'ne taşıdılar Satılmışoğlu.Böyle bir durumun oluşmasının ardından Sarkozy çileden çıktı ve çok sinirlendi.Buradan aktarıcaklarımız bu kadar Satılmışoğlu.

Satılmış:Evet Yaşar.Yaşar Yaşamazoğlu'na teşekkür ediyoruz ve olayı birde ben yorumluyorum.Sarkozy neden bu kadar bu yasaya önem veriyor anlamış değiliz.Sarkozy bizden korkuyor sanırım.Çünkü elinde hiçbir gerçek belge olmamasına rağmen böyle şeyler yapmaya çalışıyor.Adam ol efendi ol!Sen Cumhurbaşkanıysan bizde Ana haber Bülteni sunucusuyuz.Herkes ahirette eşittir.Öldüğünde bir çorap bile götüremiyorsun.Adam ol!

Satılmış:Gündemin diğer bir konusuna bakıyoruz.Dolar öldü.Dolar geçen gece vuruldu.Katil Angutbettin Angutbettinoğlu.Ve 2-3 saat içinde bir mahkeme gerçekleşti ve cinayeti 2-3 kişi birlikte planlamış. Dolar gavur diye vurmuşlar.Bu olay büyük ses getirdi.Arkasında DVÖ'nün olduğu konuşuluyor.Bize görede var ama mahkeme arkasında DVÖ yoktur diye kesip attı.Ve sabah saatlerinde herkes sokağa döküldü.Yaşlısı,genci,zengini,kapalısı,açığı…Aralarında Süleyman Demirel bile vardı.Sadece fakirler yoktu.'Bize ne dolardan,bizim bakkalda dolar geçmiyor ki veresiye geçiyor' diye tarafsızlıklarını ilan ettiler.Süleyman Demirel yaptığı bir konuşmada;

'Zamanında bizde Bulgaristan'dan elektirik getirmiştik.Bulgaristan gavur diye Elektrik'temi gavur demiştik.Burdada doları Amerikanlar üretiyor diye Dolarda mı gavur.Bunlar bir takım uydurmalardır.İnanmayalım.Biz buraya çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik.'
Evet sayın seyirciler bundan sonrası çince'ye dönüyor sanırım.Tercüman bulamadığımız için bu kadarını sizlerle paylaşmakla yetiniyoruz.İşte adaletin yerini bulamadığı bir konuydu bu.Bu konuyu sizlerle paylaşmamızın ardından spor alanına yöneliyoruz.

Necati Şaşmaz Galatasaray'la anlaştı.Futbolcu sezon sonuna kadar Galatasaray'da oynayacak.Galatasaray'ın daha önce Shaqiri ile ilgilenmesi ama pahalı gelmesinin ardından Necati'yi alması sosyal medyada dalga konusu olmasını sağladı.Şimdi ekranın yanına gidiyoruz ve buradan yapılan geyiklere biraz göz atıyoruz;

İşte ilk resim.Çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati yazılı bir resim.Buda ilginç esprilerden;
http://yfrog.com/5hbzxyj

Burdada Shaqiri dil çıkarmış ve altınada kandırdım xd yazılmış.Xd sosyal ortamlarda gülme anlamı taşır.Bilmeyen izleyicilerimiz için söyleyelim.

http://t.co/eG6Xizad

Burdada bir otomobil reklamındaki sözler burada galatasaray'ın transfer maceraları için uyarlanmış.

http://yfrog.com/nxgcavwij

Bu resimde karikatür tarzı bir şey yapılmış;

http://t.co/sXwgUiAO

Gündemimizi tamamladık sevgili seyirciler.Bir başka ana haber bülteninde görüşünceye kadar esen kalın.

fenerbahçe sitesinden alınmış ondandır belki

I love you Necati
.Koptum buna
.Süper olmuş
.

drogbay ıisteriz
forlanda fena değil
peki ya reyes
shakiri bizi uçurur
ı love you necati..
)))

bu yıl galatasarayın transfer politikasını bu sözler süper anlatıyor