Fazla merak iyi degildir derler ama ben de merak ettim okuyacamyoutubede her yere koyuyordu twetterdakı linki bende merak edip okudum
sonra twetarını kapatmışlarr ama capsını almıştım tabi
Fazla merak iyi degildir derler ama ben de merak ettim okuyacamyoutubede her yere koyuyordu twetterdakı linki bende merak edip okudum
Oku gitsin ayoll hem sen diziye okadar bağlı görünmüyorsun zaten seni etkilemezFazla merak iyi degildir derler ama ben de merak ettim okuyacam
youtubede her yere koyuyordu twetterdakı linki bende merak edip okudum
Bu diziye en cok bagli olan benim be ne diyorsun senOku gitsin ayoll hem sen diziye okadar bağlı görünmüyorsun zaten seni etkilemez
kız şu celalle müdürün aslında ortak olduğunu söyleyen senaryo muaaaa bu arada gördünmü bilmiyorum gerizekalının birisi twetarda içerdenin senaryosu düştü diye spoi vermiş bu dövüş sahnesinin olduğu yoruma ve bir çok yorumada linki atıp söylemiş belki görmemişsindir diye söylemiyorum çünkü yarın öbürgün belki çıkar çok önemli bir spoi tweterdakı sayfasınıda kapatmışlar çok uçuk birşey söylüyor ama mantıklıda ama içerde ekibi bukadar dikkatsiz davranabilirmi doğrumudur acaba
Bu diziye en cok bagli olan benim be ne diyorsun senayricaben bu yazanlari daha ilk bölümlerde youtube de bir yorumda görmüstüm sadece Celal Baba kismini okumustum gerisine bakmamistim ama ayni yoruma cevap olarak Yusuf müdür Celal'in adami olamaz falan yaziyordu o günden beri dua ediyorum insallah böyle degildir diyesimdi tamamini okudum aslinda güzel senaryo ama ögrendigimiz icin insallah böyle olmaz diyorum yine
odur her yere yazmışlar gerizekalılar detaylısını koyayımkız şu celalle müdürün aslında ortak olduğunu söyleyen senaryo mu
kız sen detayı bırak pozisyona bak resmen ofsayt artık bunlardan sana hayır gelmez @destere ne döneğer biz bilmeden böyle çıksa çok şok olurduk ama heryere yazıyorlar bir halt ış gibi güzel ters köşe olurdu ama böyle çıakrsa daha ne heyecanı kalıcak ama bilmeyenler için heyecanlı olur
odur her yere yazmışlar gerizekalılar detaylısını koyayım
Aslinda okuyunca da şok olduk zaten yani erken şok diyerek atlatabiliriz bu olayieğer biz bilmeden böyle çıksa çok şok olurduk ama heryere yazıyorlar bir halt ış gibi güzel ters köşe olurdu ama böyle çıakrsa daha ne heyecanı kalıcak ama bilmeyenler için heyecanlı olur
odur her yere yazmışlar gerizekalılar detaylısını koyayım
tövbe tövbe bu kısım hafızamda yoktukız sen detayı bırak pozisyona bak resmen ofsayt artık bunlardan sana hayır gelmez @destere ne dön@eskici @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @dosimosi
Ekli dosyayı görüntüle 52525
artık aklından çıkmaztövbe tövbe bu kısım hafızamda yoktu
Sen cok fesatsın tv8,5 wwe verecekmiş bol bol resim eklersin koleksiyonuna sonra paylaşarak burda milletin beynini altüst edersinkız sen detayı bırak pozisyona bak resmen ofsayt artık bunlardan sana hayır gelmez @destere ne dön@eskici @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @dosimosi
Ekli dosyayı görüntüle 52525
yok ben hormonlu sevmiyorumSen cok fesatsın tv8,5 wwe verecekmiş bol bol resim eklersin koleksiyonuna sonra paylaşarak burda milletin beynini altüst edersinben önlemimi aldım banlayacam seni
aaa gerçektenmi ben seviyordum onalrı izlemeyi d-smart veriyordu en son ama 1 yıldır hiç denk gelemedim özledim vllaSen cok fesatsın tv8,5 wwe verecekmiş bol bol resim eklersin koleksiyonuna sonra paylaşarak burda milletin beynini altüst edersinben önlemimi aldım banlayacam seni
meme meme diye ölüp gidicen beaaa gerçektenmi ben seviyordum onalrı izlemeyi d-smart veriyordu en son ama 1 yıldır hiç denk gelemedim özledim vlla
hahah hayırrr izlemesi güzel oluyordu ama uzun zamandır izleyemedim bunda bakarım belkimeme meme diye ölüp gidicen be
aha bak @destere geldi birlikte yorumlayın güreşlerihahah hayırrr izlemesi güzel oluyordu ama uzun zamandır izleyemedim bunda bakarım belki
adamların göğüsleri büyük ağda yapıp çıkıyorlar ekrana destere kafasında onları kesip budayıp kullanıyordur sen merak etme
pozisyon ofsayt nerdn baksanaha bak @destere geldi birlikte yorumlayın güreşleri
kadınların plaj voleybolu harika oluyor sahilde yapılan spora hayranım
Tövbe yarabbim @xemrexxx senden önce alıcısı çıktıyaaaa gerçektenmi ben seviyordum onalrı izlemeyi d-smart veriyordu en son ama 1 yıldır hiç denk gelemedim özledim vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?