Sarp ve Mert'in Nefes Kesen Kavga Sahnesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaaa bu arada gördünmü bilmiyorum gerizekalının birisi twetarda içerdenin senaryosu düştü diye spoi vermiş bu dövüş sahnesinin olduğu yoruma ve bir çok yorumada linki atıp söylemiş belki görmemişsindir diye söylemiyorum çünkü yarın öbürgün belki çıkar çok önemli bir spoi tweterdakı sayfasınıda kapatmışlar çok uçuk birşey söylüyor ama mantıklıda ama içerde ekibi bukadar dikkatsiz davranabilirmi doğrumudur acaba :F
Ben filmi izledim nesi spoi olacak bana olsa olsa sonunu söylemiştir adam :F paylaş bakim :A

Ben filmi izledim nesi spoi olacak bana olsa olsa sonunu söylemiştir adam :F paylaş bakim :A
ben hemen capsını aldım silinir diye 5 dakıka sonrada zaten silinmişti :F

ama benim heyecanım kaçtı doğru çıkarsa eğer heyecanım kaçtı diye bana eşy etme baya bomba bir spoi çünkü @Bully isterseniz spoi butonuyla paylaşayım :F

ben hemen capsını aldım silinir diye 5 dakıka sonrada zaten silinmişti :F

ama benim heyecanım kaçtı doğru çıkarsa eğer heyecanım kaçtı diye bana eşy etme baya bomba bir spoi çünkü @Bully isterseniz spoi butonuyla paylaşayım :F
İzlediğim şeyden spoi yesem bişey olmaz:A Alt tarafı "aa böyle mi yapacaklar bizde" derim :F pmden at sen :A

aaaa bu arada gördünmü bilmiyorum gerizekalının birisi twetarda içerdenin senaryosu düştü diye spoi vermiş bu dövüş sahnesinin olduğu yoruma ve bir çok yorumada linki atıp söylemiş belki görmemişsindir diye söylemiyorum çünkü yarın öbürgün belki çıkar çok önemli bir spoi tweterdakı sayfasınıda kapatmışlar çok uçuk birşey söylüyor ama mantıklıda ama içerde ekibi bukadar dikkatsiz davranabilirmi doğrumudur acaba :F
Gördüm onu ya trolldür diye düşünüyorum ben. :D Melek Celal'in gerçek kızı çıktı mesela, onu yazmamışlar.

Bir de eğer Yusuf Celal'in adamı olsaydı, Yusuf şu paylaşacağım sahnede ortalıkta kimse yokken Celal'i sensiz bitiremem demezdi. :D

Gördüm onu ya trolldür diye düşünüyorum ben. :D Melek Celal'in gerçek kızı çıktı mesela, onu yazmamışlar.

Bir de eğer Yusuf Celal'in adamı olsaydı, Yusuf şu paylaşacağım sahnede ortalıkta kimse yokken Celal'i sensiz bitiremem demezdi. :D

İzlediğim şeyden spoi yesem bişey olmaz:A Alt tarafı "aa böyle mi yapacaklar bizde" derim :F pmden at sen :A
gördüysen buraya bırakayım forudmashta bir incelesin bakalım o ne diyor :A
banada çok uçuk geliyor Bully ama çıkarsada ayıp değilmi insanların hevesini kaçırıyorlar bunu tutup tespit edip atıcaksın içeriye buda bir suç aslında :F
0yMl9o.jpg

Ne yazmışlar @Bully 'nin Spoiler içinde yazdığını mı?

Ben 3. veya 4. Bölümde öyle bir şey düşündüm kendimce ama mantıksız geldi. :D

banada çok uçuk geliyor Bully ama çıkarsada ayıp değilmi insanların hevesini kaçırıyorlar bunu tutup tespit edip atıcaksın içeriye buda bir suç aslında :F
0yMl9o.jpg
Ya belki bir süre ittifak yapmışlardır ama sonra araları bozulmuştur hükümet - cemaat olayındaki gibi. :F Yukarda videoyu göstersem işte hala ittifak halinde olsalar Yusuf Müdür niye Sarp'a onun duymayacağı şekilde Celal'i sensiz bitiremem desin :D @Yakamoz-Asi

Ya belki bir süre ittifak yapmışlardır ama sonra araları bozulmuştur hükümet - cemaat olayındaki gibi. :F Yukarda videoyu göstersem işte hala ittifak halinde olsalar Yusuf Müdür niye Sarp'a onun duymayacağı şekilde Celal'i sensiz bitiremem desin :D @Yakamoz-Asi
aa bazen oyuncular seyirciyede rol yapıyor ezeldede bunu görüyorduk seyirciyi kandırmak için seyirciyede rol kestikleri oluyor :F alinin yalandan vurulduğu bir sahne vardı mesala ali tek olduğu halde seyirciyi kandırmak amaçlı rol kesiyordu yalandan vurulucağını bilmiyor gibi yapıyordu :F mermi olayınıda açıklamıslar celal içerde olduğunu anlamasın diye burdu yusufu gibisinden ayy bilemiyorum vlla ama yusuf adamı çıakrsa normalde duyucam heyecanı duyamıcm onu yazan o heyecanı elimizden almıs olucak salak :F

0yMl9o.jpg
eee celal babayla müdrün eski husumeti olarak gecen diziye giren kel adam yuzunden değilmiymiş?

eee celal babayla müdrün eski husumeti olarak gecen diziye giren kel adam yuzunden değilmiymiş?
yazana göre mermi olayıda onların oyunuymuş celal yusuf anlaşılmasın diye vurmuş sen ne diyorsun yazılarınla sanada mantıklı geliyormu :F

yazana göre mermi olayıda onların oyunuymuş celal yusuf anlaşılmasın diye vurmuş sen ne diyorsun yazılarınla sanada mantıklı geliyormu :F
çok ikna etmedi beni:T: matruşka bebek gibi ne o öyle senaryo içinde senaryo :F ama ezelde de ezelin intikamı yerine ramiz dayıya bağladılar. Yine öyle bişey yaparlarsa reyting düşer. Papaz hergun aynı pilavı yemez:X

hahaha gerizeklının birisi senaryo sızmış diye senaryodan bir bölüm paylaşmış onu konusuyoruz :A :A :A
Cok mu önemli okumali miyiz sence :A :A

Bir kez de konuyla alakalı bir şey yorumlasan dişimi kıracam :A Kavgayı nasıl buldun anlat bakalım :F
Konuyla alakasiz degil ki bir sürü spoiler koymussunuz merak ettim :A kavga güzeldi Mert ten Amerikan güresini andiran hareketler falan gördük ama sonuc olarak yedi dayagi :F