'Saray TV' Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
'Saray TV' Geliyor!

page_saray-tv-mi-kuruluyor_944488064-150x150.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarının yayınlanacağı, Beştepe'deki saraydan canlı bağlantıların olacağı, saraydaki kabullerin canlı olarak ekrana getireleceği kalan zamanlarda da Erdoğan'ın eski konuşmalarının yayınlanacağı yeni bir kanal kuruluyor!​

Kanalın masraflarının TRT bütçesinden ve Cumhurbaşkanlığı örtülü ödeneğinden karşılanacağı belirtilirken kanalın idaresi de TRT bünyesinde olacak ve TRT'den atama yapılacak. Son gelişmelere göre Saray TV'nin hazırlıklarının başladığı ve kanalın 1 ay içerisinde yayına başlayacağı belirtildi.​
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Ben şok, ben iptal, ben vefat 😕

Kanalın yayın akışında ilginç programlar göreceğimiz kesin :D

Ahahah.:F Adam kendini yüceltmek için ne uğraşıyor. Çok İlginç bir insan.

Hayır yayın akışına koptum. Eski görüntülerini izleyecekmişiz.:F Neyse izleyen olur elbet. Bütçeyi Trt'nin ödemesine olan itirazım dışında bir şey diyemem. Neyse zaten öyle yada böyle gidiyor bizim paralar. Artık konuşsak neye yarar.

Bu adamdaki televizyon merakını anlamıyorum normalde her akşam haberlerde çıkıyor o yetmiyor mu? Kendine özel kanal açtırıyor bir de :A :A
7/24 televizyondayım diye kendini avutur artık :A

Son düzenleme:
Sarayımız tamamdı, bir kanalı eksikti. Şaka gibi gerçekten.

14.Luis Fransada en çok tahta kalan kraldır. Halkı tarafından sevilen ve değer verilen bir liderken düşmanları tarafından seviilmeyen biriydi. Lakin sonradan hatta şu an bile çoğu devlet liderinin örnek aldığı bir kral, lider, devlet adamı... bunu bu kadar uzun zaman zarfında başaran insanın hayatını burada olumsuz eleştiri ve tiye alanlar lütfen okusun. Belki o zaman bazı şeylere geniş yelpazeden bakmayı öğreniriz.

Reisi çekemeyen mekik ceksin şinav ceksin tesbih ceksin :A

Bu adamdaki televizyon merakını anlamıyorum normalde her akşam haberlerde çıkıyor o yetmiyor mu? Kendine özel kanal açtırıyor bir de :A :A
7/24 televizyondayım diye kendini avutur artık :A
Cumhurbaşkanı olarak tv de olmasi normal :)

Ahahah.:F Adam kendini yüceltmek için ne uğraşıyor. Çok İlginç bir insan.

Hayır yayın akışına koptum. Eski görüntülerini izleyecekmişiz.:F Neyse izleyen olur elbet. Bütçeyi Trt'nin ödemesine olan itirazım dışında bir şey diyemem. Neyse zaten öyle yada böyle gidiyor bizim paralar. Artık konuşsak neye yarar.
Kimsenin kendini yücelttigi yok.Saray millete aittir onu kanıtlamaya çalışıyor :)

14.Luis Fransada en çok tahta kalan kraldır. Halkı tarafından sevilen ve değer verilen bir liderken düşmanları tarafından seviilmeyen biriydi. Lakin sonradan hatta şu an bile çoğu devlet liderinin örnek aldığı bir kral, lider, devlet adamı... bunu bu kadar uzun zaman zarfında başaran insanın hayatını burada olumsuz eleştiri ve tiye alanlar lütfen okusun. Belki o zaman bazı şeylere geniş yelpazeden bakmayı öğreniriz.
la adam 17.yüzyılda yaşamış hakkında yanlış şeyler bilinmesi yada bir şeylerin bilinmemesi normal bizim bile daha annesinin adını bilmediğimiz dolu padişahımız var:) 21.yüzyılda yaşıyoruz isteyen istediğnie ulaşabiliyor inanacağına inanmış durumda herkes :) rte nin 150-200 önceki felaketi örnek vermesi geldi aklım :))

la adam 17.yüzyılda yaşamış hakkında yanlış şeyler bilinmesi yada bir şeylerin bilinmemesi normal bizim bile daha annesinin adını bilmediğimiz dolu padişahımız var:) 21.yüzyılda yaşıyoruz isteyen istediğnie ulaşabiliyor inanacağına inanmış durumda herkes :) rte nin 150-200 önceki felaketi örnek vermesi geldi aklım :))
Bu yorumunla adam hakkında bilgin olmadığını göstermişsin :) luisi bilmeden karşılaştırma yapman ne kadar doğru? Ayrıca dediğimi de anlamamışsın :)

Bu yorumunla adam hakkında bilgin olmadığını göstermişsin :) luisi bilmeden karşılaştırma yapman ne kadar doğru? Ayrıca dediğimi de anlamamışsın :)
örnek verdiğin adam bir kere ofsayt 17.yy ile 21.yy bir tutuyorsun :)
bilip bilmemem önemli değil adam iyi de olabilir kötü de burada olay senin rte yi savma adına alakasız birini örnek vermen :)

Resmen milletle dalga geçiyor. Aylardır saraya harcanan gereksiz masraflar gündeme olurken bir de o saraydan yayın yapan televizyon kanalı kurduruyor kendine. Allah bu adamdan kurtulduğumuz günleri görmeyi nasip etsin, ne diyelim.

ülkemizin sonu dikdatör filmi gibi olacak hayırlısı :)
ne yiyor ne içiyor onu merak ediyorduk zaten fazlasıyla :D te alalhım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...