Çocuk iki önemli dizide oynadı, bu yüzden zaman bulamamış olabilir. Bence ideal bir zamanda sünnet olmuş.ohaa 6.5 yasındamı siz ona 7 deyin ilk okula baslayacak çocuk yenimi sünnet oluyor
Aa soyledigime pisman ettin beni
Geç gelişiyordur belki canım neden dalga geçiyorsun
biraz kendin araştır yok öyle hazır bilgi 😉Ne zararı varmış??
Ne geç gelişmesi beGeç gelişiyordur belki canım neden dalga geçiyorsun
Aa soyledigime pisman ettin beni
yokk şaşırdım sadece yaa ben bu konudakı çocuğa bile şaşırdım bizim burada 4 yasına geleni kesiyorlarGeç gelişiyordur belki canım neden dalga geçiyorsun
HahahahNe geç gelişmesi be
Babamin işi gereği bi sürü yer gezdik ondan zaman bulamadik ama sonra memleketimize gidince oldum iste @Çiğdem-
Çocuk ideal zamanda olmuş kızyokk şaşırdım sadece yaa ben bu konudakı çocuğa bile şaşırdım bizim burada 4 yasına geleni kesiyorlar
Sünnet düğünü diye bisi var kız Duymadin mi ? Herkesin düğüne gelebilmesi için memlekete gidince yapmıştık iste .ssssHahahah1 sünnet için mi vakit bulamamışlar ? 😱😱
Ne alakası var canım herhangi bir tatilde de olabilirdinSünnet düğünü diye bisi var kız Duymadin mi ? Herkesin düğüne gelebilmesi için memlekete gidince yapmıştık iste .ssss
Tatillerde oraya gidince baya uzun kalmiyorduk hem ben onlarin evlerinde o halde nasıl rahat ediyim kız ne güzel kendi evimdeydimNe alakası var canım herhangi bir tatilde de olabilirdin
Neyse canım takılıyorum, geç olması hiç olmamasından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?