Çocuk iki önemli dizide oynadı, bu yüzden zaman bulamamış olabilir. Bence ideal bir zamanda sünnet olmuş.ohaa 6.5 yasındamı siz ona 7 deyin ilk okula baslayacak çocuk yenimi sünnet oluyor![]()
Aa soyledigime pisman ettin beni
Geç gelişiyordur belki canım neden dalga geçiyorsun
biraz kendin araştır yok öyle hazır bilgi 😉Ne zararı varmış??
Ne geç gelişmesi beGeç gelişiyordur belki canım neden dalga geçiyorsun![]()
Aa soyledigime pisman ettin beni![]()
yokk şaşırdım sadece yaa ben bu konudakı çocuğa bile şaşırdım bizim burada 4 yasına geleni kesiyorlarGeç gelişiyordur belki canım neden dalga geçiyorsun![]()
HahahahNe geç gelişmesi be![]()
Babamin işi gereği bi sürü yer gezdik ondan zaman bulamadik ama sonra memleketimize gidince oldum iste @Çiğdem-![]()
Çocuk ideal zamanda olmuş kızyokk şaşırdım sadece yaa ben bu konudakı çocuğa bile şaşırdım bizim burada 4 yasına geleni kesiyorlar![]()
Sünnet düğünü diye bisi var kız Duymadin mi ? Herkesin düğüne gelebilmesi için memlekete gidince yapmıştık iste .ssssHahahah1 sünnet için mi vakit bulamamışlar ? 😱😱
Ne alakası var canım herhangi bir tatilde de olabilirdinSünnet düğünü diye bisi var kız Duymadin mi ? Herkesin düğüne gelebilmesi için memlekete gidince yapmıştık iste .ssss![]()
Tatillerde oraya gidince baya uzun kalmiyorduk hem ben onlarin evlerinde o halde nasıl rahat ediyim kız ne güzel kendi evimdeydimNe alakası var canım herhangi bir tatilde de olabilirdin
Neyse canım takılıyorum, geç olması hiç olmamasından iyidir![]()