sarı çizmeli mehmet ağa 2.bölüm yeni bölüm (acaiplik derecesi yüksek bir bölüm)

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
sarı çizmeli mehmet ağa 2.bölüm yeni bölüm (okumayanlar için özet eklendi !)

SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA 2.BÖLÜM
ACAİPLİK DERECESİ YÜKSEK BİR BÖLÜM
JENERİK MÜZİK:
[video]CimEPXLoPMY[/video]​
YAPIMCI:KIYMETLİ ONUR
YÖNETMEN:KIYMETLİ ONUR
SENARYO:KIYMETLİ ONUR
ÖZET:
mrl:nerde görücez bakalım serseri kocanı o patronun işe aldığını ?
h:sen yaptın deme ?
mrl:evet ahmete söyledim sizi işinizden ettim şimdide evinizden edeceğim
mrl:ben senle aynı gezegende yaşamam
h:
hadi yaa dünyadan göç edicez ? nereye gidecez
mrl:merkür olabilir
h:-1000c'ye düşen sıcaklıkta yaşayabilirsek eşine ümmeti muhammedin selamı olduğunu söle
mrl:öfff jüpiter niye olmasın ?
mrl:nereye gidiyorsanız gidin yoksa tahtalı köy sizi bekleeerrr ben gettim meral havalı havalı gider
h:havalara bak havalara umutsuz meteoroloji kadını :biggrin:
h:hemen buraya gel çok önemli acil bişey konuşucaz çok önemli hiç oyalanma tamam ben sevgi yolundaki özlem dürümcüdeyim
mehmet üzerinde birtek külotla gelir hümeyra görür gözlerine inanamaz
mh:yaa çabuk gel dedin yaa bende işten gelmiştim soyunuyordum sen aradın bende böyleydim o yüzden böyle geldim
h: duydum işte meral söyleyiverdi
h:hşşşttt ! sakin ol ! evet
2 saat sonra
Mh:hayatım ben çıkıyorum istediğin bişey varmı ?
h:çıplak dolaşmada başka ne yapıyorsan yap
ahmet'de dışarı çıkmıştır Mehmet hümeyraya seslenerek:
m:lütfen buraya gelme çünkü birazdan burada kadınların izlemesi olumsuz 7 yaş ve üzeri gerilimli bol aksiyonlu korkulu anlar yaşanacak
a:tıstıstıs
m:ne tıstıslıyon bozuk araba (hümeyraya seslenir) hee birde şunu unuttummm hümeyraaa hayatımm dizinin senaristi onuru çağırabilirmisin ? kavga çıkarsa bizi ayırsın
a:sen kimsin yaa ? f…..k duck duck duck !
m:kavga çıkarsa bizi ayırsın
a:sen kimsin yaa?
M:nedion la? Tanımıyonmu beni ? hafıza kaybı var herhalde sende
Mehmet ve Hümeyra içeri girmiştir
H:yaa bırak ne halleri varsa görsün
Mrl:öff bırak takılsınlar öyle
H:hayatım öyle demiyorum
Arka salona gider elinde laptop ile gelir mehmetin eline verir
H:al şunu biraz sanal alemde takıl facebook'a gir ne bileyim msnye gir ff'ye gir
Mehmet bilgisayarı açmış bilgisayara bakmaktadır
Mh:al işte daha önce niye vermiyon yasaklamıştı internet işimden olmuştum ! şimdimi aklına geldi ? ne yazayım ben yaa ? bir kelime favorimi yazsam ? googleye favori yazar ilk sırada ''FAVORİFORUMUM''çıkar
Mh:a bu neduu yaa ? girelim bakalım
Ff ? aynen öyle üstüne tıklar
Mh:güzelmiş üye olsammı ? olalım bakalım nick öff mehmetağa yaz varmı ? mehmetağasarılıkçizmeli ? kabul etti
Mehmet üye olmuştur naemiş konu dışıymıs girem şuraya bir stırtarrrrdd bey cecenitaton ? Türkçemiz yozlaşıyor diyiyorlar yaa çok doğru ibretlik olay hadi yaa ? cenation ne garip nickler var yaa hiiiiççç okuyamam xdragxxx yazmış off ne olacak yaa hadi ya ? sizofrenmisin ? orcun_22 adam 22 yaşında beyler herhalde ben ne saçmalıyorum yaa ? 00:00 nee ? emreemreu yazmış aşağı inelim biraz bu forumda sakarlardamı ve arkadaş ? hastenelik edecekmiş ne yapayım dikkat etseydin dikkat etseydin geri çıkalım senaryo etkinlikleri gerçeğin peşinde koşmak 57.bölüm haa ? helal ben 10 bölüm bile sürdürmezdim helal fks 14 videoda varmış video şarkımıymış ? yok artık bişi zannettim kıymetli onur yer:İzmir vayy hemşehrimmiş önemli video zannetmiş hee bende BuraK yazmış şarkıyı dinlemiş kaçmış valla ben şarkıyı bile dinleyemeyecececeğim e tabi herkes dizisinin takip edilmesini ister takip et demiş geri gelelim velll ! sarı çizmeli memet ağamı ? senarist bu ! süper adminde ozanmış duygusuz bir garip nick daha ff üyeleri bir arada bunuda tebrik ediyorum 50 bölüm ne yaa ? vayyy maşallah takas düzgün bir nick aslında alemto banlanmış yazık en çok arkadaş frank woodsda 91 ne ? ama banlanmış yaa yazık besalet falan filan
mehmet dükkana gelir
M: patron hepsi ahmetin suçu !
Ptrn:hadi oradan
p:
göster bana kanıtını göster
Televizyonda kanıt dizisi vardır televizyonu parmağıyla göstererek:
Mh:işte kanıtım bu patron kanıtım benim yaa yeni bölümü bu akşammıydı ?
Ptrn: are you toilet paper ? :biggrin:
Ptrn:sus yarın seni işe alırsam yarın lösemi olanları yiyeceklermiş :biggrin:
Mh:hadi ya? Ben gideyim o zaman lösemi hastalarını yemesinler
Ptrn:bu ne aptal adam yaa ? bişey söledim inandı yarın kıyamet kopacak desem inanacak
mehmet 20 yıldır görüşmediği köyden arkadaşını sevgi yolunda dolaşırken bulur
Mst:vayyt !
Mh:aaa !
Mst:napıyon ?
Mh:sen ne yapıyon adamım benim
Otobüse binmişlerdir
Mst:ee napıyorsun görüşmeyeli ?
Otobüs bozulur
Mh:bu ne yaa ? her yere gidiyoruz yağmurda yağıyor aksilik çıkıyor
Otobüse binmişlerdir
Otobüs bozulur
Mezarlığa giderler uzaktan bir adam çıkar
M.a:sanırsın burası İzmir ili çok amaçlı sohbet salonu derneği
Adam çığlık maskesi ve bir bıçakla koşarak gelir çığlık sesi çıkartır ikiside korkar
Mst:kaaaaçççç !
Hemen kalkarlar koşa koşa giderler bu sefer doğru düzgün bir yere gitmişlerdir kapalı bir kahveye
mh: o
lum doğru yere geldiğimizden eminmisin ?
Mst:eminim abi
Mh:ya benim karı burada görürse beni ?
Mst: olum arkalara yada ortalara otururuz
Mh:kumbaraya düştüm yaa kumbarada yüzüyorum şuan
Mh:yok bee ney ? ne dedim ben yaa ?
Mst:kumbaraya düştüm yüzüyom dedin
Mh:bana iftira atıldı o iftira atan Ahmet adlı şahısın hayatını karartmak istiyom
Mst:tamam anlatma anladım ben onu hapse sokacağız onun yüzünden katil oluyordun müebbet hapis yemiştin 5 ay sonra anlaşıldı kimin yaptığı adam tutmuşdu kirli çamur lekesi neyse şimdi o senin hayatını nasıl karartmaya çalışmıssa bizde onun gibi hayatını karartacağız düşmanının
Saat:02:14:16 mustafanın evinin önü Mustafa sessizce çıkar arabayı alır ve gider
Saat:02:16:01
Mustafa arabası ile gelir arabadan iner yağmur yağmaya başlar
Mst:gel gel yağmurda yağmya başladı hadi
Mustafa koşarak sessizce arabaya biner
Saat:02:17:35
Mustafa evinin önüne gelir ikiside iner balkonun altına gelirler
Saat:02:18:02
Mustafa merdiveni odasından alır
Saat:02:20:18
Mustafa çıkar kar maskesini takar pencereden içeri girer televizyonu alır
Mst:izin verirsen merdiveni alacağım
Mh:tabi
Saat:08:22:05
Mustafa bankta arkadaşıyla oturmaktadır
Mst:kabul ediyormusun ?
m.a:ediyorum tabikide oda benim köyde arkadaşımdı
saat:08:28:29
Mehmet evinde oturmaktadır dışarıdan korna sesi gelir
Mh:hikmet
Hkm:aaa Mustafa
Mh:ne haber yaa görüşmüyoruz etmiyoruz uzun zamandır
Hkm:valla iyi ahmetin çaldığını söyleyeceksin hiç gerek yok çok sama olur
Ahmet çoktan iftirayı öğrenmiştir ve yurtdışına gidecektir gişeye gelir
A:suriyeye uak varmı ?
g.m:var efendim yarım saat sonra kalkacak
Ahmet uçakta gezinmektedir bir kapı açar içeri girer kapıyı kapatır merdiven vardır ama öyle normal bildiğiniz merdivenlerden değil düz Ahmet yukarı çıkar küçük uzun bir koridor vardır
A:evet çok kullanışlı
(ahmetin bileti kapkaçcı tarafından bu sahnelerden önce çalınır)
Mehmette Hümeyra mutfaktan gelir
H:şu gerizekalıları 3 gündür görmüyoruz bir tek oğlu can ile o cadı meral var nesıl merak etmemişler de hele yaww ?
Ahmet mutfağa gelir meral yemek yapmaktadır
A:karıcım
M:ne var !?
A:a a a ama karıcım niye kabasın sen böyle
M:moruk olduğun için
A:neyse ben Perşembe günü iş gezisine gideceğim 5 gün sürecek çok önemli haber vermek istedim
M:iyi gideceksen git
M:bana iş gezisine gideceğini söyledi uçağı inşallah ağrı dağına düşmüştür
H:inşallah
M:inşallah ayakkabısıyla çorabı çalınmıştır
Ahmet tuvaletini yapar klozeti kapatır pencereyi merak eder açar dışarı bakar
A: donuyom anaaaammmm anneeeeeee !
M: (bağırarak) kaaapptaaaannnn ! çook hızlı gidiyoorsuuunn ! uçurumdan yuvarlanacaaaağıız birazdan 400'e düşür şunuuuu ! 700'le gidiyor mübaaarreeeeekkk duyduğuma gööreeee bu kadar hızlı giideeerrrseenn birr daha adana dürüm yiyemezmişiiimm
başka bir uçak geçer Ahmet ayağını uzatır tekrar başka bir uçak geçer ayakkabısı ve çorapı yok olur pencereyi kapatır yolcuların oraya gelir
a:sayın değerli yolcularımız şu anda diyar bakırın üstünden geçmekteyiz çünkü az önce ayağımı uzattım çorabımı ve ayakkabımı çaldılar
40 dakika sonra
uçak sallanmaya başlar ahmet içeriden gelir herkes korkmaya başlar
ahm:korkmayın korkmayın ağrı - ığdır sınırları içerisindeyiz 6000 metre yükseklikten uçuyoruz ağrı dağına düşebiliriz
plt:sayın değerli yolcularımız teknik bir arıza yüzünden uçağımız ağrı dağına düşmüstür sorun giderildikten sonra uçağımız tekrar havalanacaktır yinede bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz sarı çizme havayolları
ahmet dışarı çıkar ama kirpikleri kaşları donmuş bir şekilde gelir
ahm:sakın dışarıya çıkmayın çünkü hava dışarıda -58 derece
yolculardan biri:araba geçermi buradan ?
ahmetin hayalinde:
bir mercedes marka araba yoldan hızlıca gelir ahmet önünde durur ahmet yavaşca koşarak kapıya gelir kapıyı açar adamı yumruklar dışarıya fırlatır
a:bu araba sana yakışmas bebeğim
ilerler adam kalkar kapıya koşarak gelir açar ahmeti yumruklar dışarı fırlatır cebinden hafif makineli silah çıkarır ahmet kalkar 1 tane sıkar sonra arka arkaya sıkar 2 saniye sonra bırakır ahmet yere yığılır silahıyla gelir ahmeti karnından tekmeler yerde 2-3 tane para çıkar paraları alır arabasına binip gider
gerçekte:
ahm: olurmu beyefendi burada arabanın ne işi var ?
ahmet yemeğini falan yemiştir ama uçağı kaçırmıştır sahile gitmiştir üzgün üzgün denize bakmaktadır polisler yakalamış arabadan bakmaktadır arabanın şöförü bir komisere:
ş:hişşşşttt bunu korkutacağız ittiriyormuş gibi yap tut tutmasaydım düşüyordun de hadi kocum göreyim seni
polis arkadan gelmektedir telsizden :
ş:hadi görem seni
pls:tamam efendim onu körfeze atacağız
ş:lan olum körfeze at demedik korkut
ahmeti körfeze bakarken ittirir tutmaya çalışır ama tutamaz denize düşer
pls:tutmasaydım düşüyordun
ahm:napıyorsun sen bee !
polis farkettikten sonra:
pls: aut !
ahmet polis olduğunu farkeder polisler onu üstünde bornozla götürür hapse atarmeral ve hümeyra sokakta karşı karşıya gelmiş tartışmaktadırlar:
h:hadi yaa bizde mal ile kimse göçmez
mrl:bu apartmandan göç edin başka bir şey istemem
h😱ldu canım başka bir emriniz varmı ?
mrl:hatta apartmandan değil Balçova ilçesinden oda değil izmir ilinden hatta onuda geçtim türkiye yada asyanın dışına göç edin ben senle aynı gezegende yaşamam
h:hadi yaa dünyadan göç edicez ? nereye gidecez
h😱ldu orada hava 400c santigırat
mrl😛luton ?
h:-1000c'ye düşen sıcaklıkta yaşayabilirsek eşine ümmeti muhammedin selamı olduğunu söle
h:yer yok ! yok diye biliyorum ama doğrumu ki ?
mrl:nereye gidiyorsanız gidin yoksa tahtalı köy sizi bekleeerrr ben gettim meral havalı havalı gider
h:havalara bak havalara umutsuz meteoroloji kadını

hümeyra dürümcü restorantına gitmiştir telefondan mehmeti arar
h:hemen buraya gel çok önemli acil bişey konuşucaz çok önemli hiç oyalanma tamam ben sevgi yolundaki özlem dürümcüdeyim
h:mehmet ? bu ne hal ?
mh:yaa çabuk gel dedin yaa bende işten gelmiştim soyunuyordum sen aradın bende böyleydim o yüzden böyle geldim
h:iyi bi edebinle ahlakınla şuraya gelsen şaşardım zaten şasırmaktan şaşı kalırdım geç otur karşıma
h:işten atılmıssın ?
mh:ne nasıl duydun ?
h
uydum işte meral söyleyiverdi
mh
oğru onlar attırmış deme ? (bağırarak) onlar
attırmış ! haa ?
h:hşşşttt ! sakin ol ! evet ama serserilik yapmışsın
mh:sende ona inanıyon haa ? inanıyorsun
h:yaa tabikide inanmıyorum ama öyle söylediler
mh😛atrona gidip hepsini anlatacağım
h
ene ama inanmaz ki
2 saat sonra
ama Mehmet aldırmaz dışarı çıkar ahmet'de dışarı çıkmıştır Mehmet hümeyraya seslenerek:
m:lütfen buraya gelme çünkü birazdan burada kadınların izlemesi olumsuz 7 yaş ve üzeri gerilimli bol aksiyonlu korkulu anlar yaşanacak
h:niye ne oldu ?
m:çünkü ahmetle karşılastım
m:ne tıstıslıyon bozuk araba (hümeyraya seslenir) hee birde şunu unuttummm hümeyraaa hayatımm dizinin senaristi onuru çağırabilirmisin ? kavga çıkarsa bizi ayırsın
m:nedion la? Bak olum adam ol adam ! bak o küfürü bi daha duymayım tamammı ? (ittirir)
Hümeyra gelir arkasından meral
Mrl
hmet içeri geç
Hümeyra gelir Mehmet döner
H:geç kapı orada içeri gir kavga başlatmayın yine
Ahmette
A:ama sen kavga ediyon ?
Mehmette
m:niye sen kavga ediyorsun ? doğru ben sütten çıkmış ak kaşığım
H:al şunu biraz sanal alemde takıl facebook'a gir ne bileyim msnye gir ff'ye gir
Mh:ff ne ?
H:bilmiyom ağzımdan çıktı
Mh:al işte daha önce niye vermiyon yasaklamıştı internet işimden olmuştum ! şimdimi aklına geldi ? ne yazayım ben yaa ? bir kelime favorimi yazsam ? googleye favori yazar ilk sırada ''FAVORİFORUMUM''çıkar
Mh:güzelmiş üye olsammı ? olalım bakalım nick öff mehmetağa yaz varmı ? mehmetağasarılıkçizmeli ? kabul etti
Mehmet üye olmuştur naemiş konu dışıymıs girem şuraya bir stırtarrrrdd bey cecenitaton ? Türkçemiz yozlaşıyor diyiyorlar yaa çok doğru ibretlik olay hadi yaa ? cenation ne garip nickler var yaa hiiiiççç okuyamam xdragxxx yazmış off ne olacak yaa hadi ya ? sizofrenmisin ? orcun_22 adam 22 yaşında beyler herhalde ben ne saçmalıyorum yaa ? 00:00 nee ? emreemreu yazmış aşağı inelim biraz bu forumda sakarlardamı ve arkadaş ? hastenelik edecekmiş ne yapayım dikkat etseydin dikkat etseydin geri çıkalım senaryo etkinlikleri gerçeğin peşinde koşmak 57.bölüm haa ? helal ben 10 bölüm bile sürdürmezdim helal fks 14 videoda varmış video şarkımıymış ? yok artık bişi zannettim kıymetli onur yer:İzmir vayy hemşehrimmiş önemli video zannetmiş hee bende BuraK yazmış şarkıyı dinlemiş kaçmış valla ben şarkıyı bile dinleyemeyecececeğim e tabi herkes dizisinin takip edilmesini ister takip et demiş geri gelelim velll ! sarı çizmeli memet ağamı ? senarist bu ! süper adminde ozanmış duygusuz bir garip nick daha ff üyeleri bir arada bunuda tebrik ediyorum 50 bölüm ne yaa ? vayyy maşallah takas düzgün bir nick aslında alemto banlanmış yazık en çok arkadaş frank woodsda 91 ne ? ama banlanmış yaa yazık besalet falan filan
yarım saat sonra Mehmet evden çıkmaktadır
mh:ben gidiyorum aşkım patrona durumu anlatıp ikna etmeye çalışacağım
Mehmet dükkana gelir
P:senin ne işin var ? ilanmı gördün ? geldin
M:vallahi şu Ahmet bana iftira atmış
P:vallaha deme tır gibi çarpılıcan sonrada yerde sakız olursun üstüne basarlar
M😛atron hepsi ahmetin suçu !
M:valla diyorum kuranın üzerine yemin ediyorum beni al işe hesabı bir gün mutlaka öderim
P:eşşeoğlu eşek barış mançonun şarkısıyla dalga geçme göster bana kanıtını göster
Ptrn:kes ! benle İngilizce geçme
Mh:İngilizcemi?
Ptrn: are you toilet paper ?

Mh:çok güzel yaa
Ptrn:sus yarın seni işe alırsam yarın lösemi olanları yiyeceklermiş

Ve Mehmet gider
Ptrn:bu ne aptal adam yaa ? bişey söledim inandı yarın kıyamet kopacak desem inanacak
Mehmet ağa sevgi yolunda dolaşmaktadır köyden 20 yıldır görüşmediği arkadaşı mustafayı görür
Mst:nasıl olsun iyiyiz şu banka oturup sohbet edlimmi ?
Yağmur yağıyordur banka oturmuşlardır
Mst:burası hiç uygun değilmiş e nereye gidelim ?
Otobüse binmişlerdir
Otobüs bozulur
Mezarlığa giderler uzaktan bir adam görürler
M.a:sanırsın burası İzmir ili çok amaçlı sohbet salonu derneği şunları bi korkutayım ben
Adam çığlık maskesi ve bir bıçakla koşarak gelir çığlık sesi çıkartır ikiside korkar
Hemen kalkarlar koşa koşa giderler bu sefer doğru düzgün bir yere gitmişlerdir kapalı bir kahveye
Mh😱lum doğru yere geldiğimizden eminmisin ?
Mh:biraz şey
Mst:ney ?
Mst😱lum arkalara yada ortalara otururuz
Mh:iyi o zaman
Arkalara otururlar
Mst:çok büyük bir derdin olduğunu söylediler naemiş bakalım ?
Mh:kumbaraya düştüm yaa
Mst:haa ?
Mh:kumbarada yüzüyom şuan
Mst:tamam ben seni anladım ya paraya boğuldun yada paran çalındı
Mh:bana iftira atıldı o iftira atan Ahmet adlı şahısın hayatını karartmak istiyom
Mst:ne yaptı ?
Mh:şimdi biz taksiye çıkmıştık iddiaya girdik en çok Ahmet topladı ayrıca biz düşmanız bana iftira attı arabalara çarpmışım falan filan evime ekmek götüremiyorum nerdeyse karımdan boşanacağım elimden bütün maaşımı aldı bir tek param bu kadar
Cebinden birkaç 25'lik 50'lik kuruşlar çıkartır ve 3 ' 4 tane kağıt para
Mh:40 liram var
Mst:yapma bee
Mst:tamam anlatma anladım ben onu hapse sokacağız onun yüzünden katil oluyordun müebbet hapis yemiştin 5 ay sonra anlaşıldı kimin yaptığı adam tutmuşdu kirli çamur lekesi neyse şimdi o senin hayatını nasıl karartmaya çalışmıssa bizde onun gibi hayatını karartacağız düşmanının
Mh:eee ? nasıl olacak
Mst:evin nerde ?
Evlerinin nerede olduğunu falan filan söylerler
Mh:tamam
mst:şimdi sen 2'de evden çık çaktırmadan evinin önünde bekleyeceksin zaten üşüyormuş numarası yap ne bileyim evsizler gibi davran seni serseri falan zannetmesinler
Mehmet evinin önünde beklemektedir battaniyeye sarılır üşür falan filan
Mst:neyse ben araba kiralayacağım kiraladığım arabayla seni evinin önünden alacağım
Mustafa arabasıyla gelir mehmeti alır
Mst:sonra evime gideceğiz
Mh:ne yapacağız orda ?
Mst:sen onu boşver birazdan anlatacağım
Mustafa arabayla evinin önüne gelir durur ve inerler
Mst:sonra ben evime gireceğim içeriden merdiveni alacağım sen kapının önünde nöbet tutacaksın sonra ben merdivenden evime gireceğim kar maskesi takacağım
Mh:abi yalnız izmire kar yağmıyor 10 yılda bir anca 2 hafta önce yağmıştı o bile zor tutmuştu çok inmiyor eksilere bazen indiğini görüyoruz ama çok değil
Mst:soru sorma ! merdivenlerden evime çıkacağım
Mustafa evine girer merdivenle apartmandan çıkar kar maskesini takar merdiveni dayar 2.kata çıkar içeri girer
Mst:kendi evimden bir eşya çalacağım ama gerçekci olması lazım televizyon çalacağım sonra apartmanın kapısından çıkacağım televizyonu koyacaksın arabanın bagajına
Mustafa siyah maskesiyle pencereden içeri eve girer televizyonu alır kapıdan çıkar mehmete verir Mehmet bagaja koyar merdiveni alır evine koyar sonra Mustafa gelir giderler
Mst:benim ikna etmesi kolay bir arkadaşım var aynı zamanda an yakın arkadaşım mutlaka ikna edebileceğimdir sabah olacak o benim evime yerleşecek sen kimin çaldığını söyleyeceksin yani ahmeti söyleyeceksin bu gece başlıyoruz
Mh:ne biçim planmış bu bee sen plan ustasıymışsın haberim yokmuş
Mst:ben araba bakmaya gidiyorum
Mustafa bir galeriye gider satıcıyla konuşur şahini kiralar parası neyse verir
Mehmetin evinin önü saat :02:11 mehmet üzerine bir mont giymiştir üşüyor numarası yapar aslında hava pak soğuk değildir 11 saniye sonra bir vatandaş görür
V:yazık yaa
Mh:beyefendi hayırdır ?
V:acıdım sana al şu parayı 5 tane 200'lüğü önüne koyar
Mh😱 o oh oh ohhhohohoh amma para verdi be yalnız güzel para haa
Mehmet parayı alır cebine koyar
Saat:02:14:16 mustafanın evinin önü Mustafa sessizce çıkar arabayı alır ve gider
Mst:şşşttt merdiveni tutabilirmisin ? hava yağmurlu yaa kayabilir
Mh:tutarım niye tutmayayım
Mustafa evine girer
Saat:02:18:56
Mustafa merdivenle çıkar
Mh:nerde kaldın sen ?
Mst:geldim geldim
Mustafa merdiveni balkona dayar Mehmet tutar
Mst:haydi bismillahirrahmanirrahim sıkı tut yavaşca çıkar yarıda ayağı kayar aşağı düşmeye başlar
Mh:hoopp !
Mustafa tutunur kendini yukarı çeker
Mh:adamda ne kuvvet varmış bee helal
Mustafa çıkar kar maskesini takar pencereden içeri girer televizyonu alır kapıyı açar
Saat:02:21:09
Kapıdan çıkar
Mustafa merdiveni alır içeri girer odasına koyar yerine
Saat:02:23:00
Mh:hallettinmi ?
Yağmur iyice şiddetlenir arabaya binerler
Sabah olur
mst:helal sana
Mh:geldi herhalde
Camı açar dışarı bakar Mustafa arabasıyla gelmiştir Mehmet dışarı çıkar mustafanın arabasına biner
Saat:08:31:57
Mehmet mustafanın kapısını çalar mehmetin eski arkadaşı hikmet karşısına çıkar
Hkm:valla iyi ahmetin çaldığını söyleyeceksin hiç gerek yok çok sama olur mh😛olisi ara şahısın adresini ver
1 HAFTA SONRA
a😱raya bir biletcik alayım ben kaç lira ?
g.m: 120 lira
Ahmet parayı verir bileti alır
g.m:iyi yolculuklar
bilet ahmetin elindedir bir kapkaçcı hızlıca bileti kapıp çöpe atar Ahmet karşılık vermez fark etmez sonra fark eder
a:ee ? bilet yok ? aha bilet yok nasıl gideceğim ben ? bana kaçak yolculuklar
1 SAAT SONRA
Ahmet uçakta gezinmektedir bir kapı açar içeri girer kapıyı kapatır merdiven vardır ama öyle normal bildiğiniz merdivenlerden değil düz Ahmet yukarı çıkar küçük uzun bir koridor vardır
Yarım saat sonra
Ahmet koridora sığınmıştır yolcular alınmaktadır
H:şu gerizekalıları 3 gündür görmüyoruz bir tek oğlu can ile o cadı meral var nesıl merak etmemişler de hele yaww ?
A:neyse ben Perşembe günü iş gezisine gideceğim 5 gün sürecek çok önemli haber vermek istedim
Mehmette
M:Hümeyracım daha çok laf et et
H:ee şey kokan ayak
M
evam et çekinme
H:saçmalama Mehmet küfürü sevmiyorum biliyorsun
Uçakta Ahmet merdivenlerden iner
A😱ff ok şıkıstım
Gizlice tuvalete gitmeye başlar ok yaklaşmıstır hostes bir yolcunun yanına gelir
H:bir şey istermiydiniz ?
Y:bir çay alayım
H😛eki
Yolcu alır tuvaletin kapısına bakar hızlıca kapandığını görür
Y:beyefendi iyimisiniz ?
Y:haa ? eee ben çok iyiyim hostes bey (gülümser)
A
onuyom anaaaammmm anneeeeeee !
Sesleri duyulur pilotta duyar
M
bağırarak) kaaapptaaaannnn ! çook hızlı gidiyoorsuuunn ! uçurumdan yuvarlanacaaaağıız birazdan 400'e düşür şunuuuu ! 700'le gidiyor mübaaarreeeeekkk duyduğuma gööreeee bu kadar hızlı giideeerrrseenn birr daha adana dürüm yiyemezmişiiimm
başka bir uçak geçer Ahmet ayağını uzatır tekrar başka bir uçak geçer ayakkabısı ve çorapı yok olur pencereyi kapatır yolcuların oraya gelir
a:sayın değerli yolcularımız şu anda diyar bakırın üstünden geçmekteyiz çünkü az önce ayağımı uzattım çorabımı ve ayakkabımı çaldılar
40 dakika sonra
ahm:korkmayın korkmayın ağrı - ığdır sınırları içerisindeyiz 6000 metre yükseklikten uçuyoruz ağrı dağına düşebiliriz
herkes daa çok telaşlanır
uçak ağrı dağına düşmüstür bişey olmamıştır herkes uçağın içerisindedir pilot konuşur:
plt:sayın değerli yolcularımız teknik bir arıza yüzünden uçağımız ağrı dağına düşmüstür sorun giderildikten sonra uçağımız tekrar havalanacaktır yinede bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz sarı çizme havayolları
ahm:ben bir dışarıya çıkayım
ahmet kaşları kirpikleri donmuş yüzündeki bazı yerlerindeki donukla gelir
yolculardan biri:araba geçermi buradan çünkü geçiyorsa benim bir fikrim varda
bir mercedes marka araba yoldan hızlıca gelir ahmet önünde durur ahmet yavaşca koşarak kapıya gelir kapıyı açar adamı yumruklar dışarıya fırlatır
ilerler adam kalkar kapıya koşarak gelir açar ahmeti yumruklar dışarı fırlatır cebinden hafif makineli silah çıkarır ahmet kalkar 1 tane sıkar sonra arka arkaya sıkar 2 saniye sonra bırakır ahmet yere yığılır silahıyla gelir ahmeti karnından tekmeler yerde 2-3 tane para çıkar paraları alır arabasına binip gider
gerçekte:
ahm😱lurmu beyefendi burada arabanın ne işi var ?
1 saat sonra
esra babasıyla kimse yokken konuşmaktadır
e:nee ? baba sana inanamıyorum iftiramı attın adama ?
mh:evet ne yapıyorlar acaba şu anda ?
ahmet ve bütün yolcular ağrıda havalimanına gelmiştir ayağında ayakkabı vardır binerler
1 saat sonra uçakta:
ahmet yine o uzun koridorda sığınmaktadır pilot konuşur:
p:ihtiyaçlarını karşılayamayanlar saat 5'te izmirde muhteşem bir yemek yiyeceğiz ihtiyaçlarınızı orada rahatça karşılayabilirsiniz
ah:wong wong woonngg eyvah yakayı ele veriyorum her çarşamba ve perşembe starda
şimdi:

birkaç saat sonra :

ahmet yemeğini falan yemiştir ama uçağı kaçırmıştır sahile gitmiştir üzgün üzgün denize bakmaktadır polisler yakalamış arabadan bakmaktadır arabanın şöförü bir komisere:
ş:hişşşşttt bunu korkutacağız ittiriyormuş gibi yap tut tutmasaydım düşüyordun de hadi kocum göreyim seni
ahmet polis olduğunu farkeder polisler onu üstünde bornozla götürür hapse atar​
2.BÖLÜMÜN SONU
3.BÖLÜM ÖZETİ
3 BÖLÜM (DEĞİŞTİR) ÖZETİ ! FRAGMAN:16 ŞUBAT 2012
ahmetin suçsuz olduğu anlaşılmıs ve serbest bırakılmıştır bir anketci araştırma yapmak için kapı kapı çiftlerin evini dolaşmaktadır iki düşman mehmette kavga ediyor o sırada anketci geliyor sonra olay çıkıyor iddiaya giriyorlar
mehmet > hümeyra
hümeyra>mehmet
esra>berk
berk>esra
ahmet>meral
meral>ahmet
oluyor
ve ortalık karışıyor !

3.BÖLÜM (DEĞİŞTİR) FRAGMANI
hümeyra:karıcım hadi yemek hazır değilmi daha ?
mehmet:birazdan hazır olacak mehmetciğim
başbela komşu mehmettedir meral ahmetin yüzüne tükürür
ahm:bu iddiayı biz kazanacağız değilmi karıcığım
mh:iyi girelim o zaman
hümeyra taksi dükkanına gelir
patron:hayırdır kızım ?
h:ben kızmıyım bee !?
hümeyranın taksisine biri biner
müşteri:what kimi göüyorum ben ? gördüğüm arap kızımı ? dön bi bana
hümeyra döner
m😱yyşşhhh yüze bak yüzüyor maşallah
h:eeehhhh ! yeter bee !
mh:nabeerr ahmetciğim iddiayı biz kazandık
h:mehmet beni şimdi aldatıyormu ? bu not ne ?
ahmet notu yazar ve bırakır
bir mafya çetesi hapistedir
başkan:buradan çıkmalıyız o çatışmaya girmeliyiz
4'ü kaçmaktadır polisle çatışmaktadır silahlar konuşmaktadır
mehmet patronla konuşmaktadır hümeyra mehmetin tabancasıyla gelir
h:geber mehmet !
der ve sıkar ve kaçar mehmeti poposundan vurur
mh:ahhhh yandım anammm ! yardım edinn !

sarı çizmeli mehmet ağa 19 şubat pazar günü favoriforumum'da !

ÖZET:
mrl:ben senle aynı gezegende yaşamam
h:
hadi yaa dünyadan göç edicez ? nereye gidecez
h:havalara bak havalara umutsuz meteoroloji kadını :biggrin:
h: duydum işte meral söyleyiverdi
h:hşşşttt ! sakin ol ! evet
2 saat sonra
ahmet'de dışarı çıkmıştır Mehmet hümeyraya seslenerek:
mehmet dükkana gelir
M: patron hepsi ahmetin suçu !
p:
göster bana kanıtını göster
Ptrn: are you toilet paper ? :biggrin:
Ptrn:sus yarın seni işe alırsam yarın lösemi olanları yiyeceklermiş :biggrin:
mehmet 20 yıldır görüşmediği köyden arkadaşını sevgi yolunda dolaşırken bulur
Otobüse binmişlerdir
Otobüs bozulur
Otobüse binmişlerdir
Otobüs bozulur
Mezarlığa giderler uzaktan bir adam çıkar
M.a:sanırsın burası İzmir ili çok amaçlı sohbet salonu derneği
mh: o
lum doğru yere geldiğimizden eminmisin ?
Mst: olum arkalara yada ortalara otururuz
Mh:kumbaraya düştüm yaa kumbarada yüzüyorum şuan
Mustafa çıkar kar maskesini takar pencereden içeri girer televizyonu alır
Hkm:valla iyi ahmetin çaldığını söyleyeceksin hiç gerek yok çok sama olur
(ahmetin bileti kapkaçcı tarafından bu sahnelerden önce çalınır)
A: donuyom anaaaammmm anneeeeeee !
M: (bağırarak) kaaapptaaaannnn ! çook hızlı gidiyoorsuuunn ! uçurumdan yuvarlanacaaaağıız birazdan 400'e düşür şunuuuu ! 700'le gidiyor mübaaarreeeeekkk duyduğuma gööreeee bu kadar hızlı giideeerrrseenn birr daha adana dürüm yiyemezmişiiimm
40 dakika sonra
ahmet dışarı çıkar ama kirpikleri kaşları donmuş bir şekilde gelir
yolculardan biri:araba geçermi buradan ?
ahmetin hayalinde:
gerçekte:
ahm: olurmu beyefendi burada arabanın ne işi var ?
ahmet polis olduğunu farkeder polisler onu üstünde bornozla götürür hapse atar

Ekli dosyalar

• agri_siyasi_haritasi.jpg
    37 KB · Hit: 548
  • izmir_harita1.jpg
    28.8 KB · Hit: 360
Son düzenleme:
Biraz daha özensen güzel olabilir.Bu yazdığın bi bölümden 10 bölüm çıkar
.

Bunu benim dizimden almissin ama fazla bir önemi yok:

YAPIMCI:KIYMETLİ ONUR
YÖNETMEN:KIYMETLİ ONUR

Çok çok büyük emek veriyorsun dizine, dizinin bölümü çok uzun oluyor ama çok fazla emek verdigin ortada. Isim azaldiginda okurum bu bölümü, Cuma-Cumartesi olabilir.

Kusura bakma ama okuyamayacağım.Bu kadar uzun dizimi olur yahu!

epey bir okumaya çalıştım hiçbişey anlamadım

umarım anlamayan tek kişi benimdir yoksa bu kadar emek boşa gidecek ..

bu bölümün gösterimi diğer bölümden 2 kat daha az bari yarısına kadar okuyun canım çıktı bunu yazana kadar

aga çok uzun bunu okumam imkansız
biraz kısaltsan iyi olacak ama emek vermişsin

çıplak dolaşmada başka ne yapıyorsan yap

ama hacı hakikaten çok uzun hiçbir güç beni bu kadar yazı yazmamı sağlayamaz