Sandık Kokusu'ndan 'Leyla' Göndermesi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,640
Puanı
1,061
sandik-kokusu-final-mi-yapacak-sandik-kokusu-dizisi-ne-zaman-kacinci-bolumde-final-yapacak.webp

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'ndan dikkat çeken gönderme!

Yaapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin son bölümündeki bir sahnede Gülnaz (Gözde Seda Altuner) karakterinin "Hamiyet... Sevda... Mantık... Şaibe... Lanet..." adlı diziyi izleyeceğini söylemesi ve uzun dizi isimlerinden dem vurması, aynı gün yayınlanan 'Leyla: Hayat... Aşk.. Adalet...'i akıllara getirdi.

İşte o sahne:

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Leyla kadar reyting alsın sonra gönderme yapsın, tıpkı Ben Bu Cihana Sığmazam'a gönderme yapan Yasak Elma gibi olmuş 😂 O da BBCS kadar alamıyordu :F

Leyla kadar reyting alsın sonra gönderme yapsın, tıpkı Ben Bu Cihana Sığmazam'a gönderme yapan Yasak Elma gibi olmuş 😂 O da BBCS kadar alamıyordu :F
BBCS 2'lerde sürünürken Yasak Elma sezon içinde 9'a dayanıyordu nasıl bir yalan bu? :F

Güzel olmuş bence gönderme :D

BBCS 2'lerde sürünürken Yasak Elma sezon içinde 9'a dayanıyordu nasıl bir yalan bu? :F
BBCS 2 reyting'i 2. Sezonunda gördü :) Yasak Elma'nın son sezonu BBCS'nin 1. Sezon'u ile yarıştı tekrar göz atmalısın reytinglere 😂 AB grubunda sadece 16 Mayıs 2023'de 3'ün altında indi BBCS yoksa 1. Sezon'da başka hiç bir zaman inmedi. TOTAL'de genelde haftalıklarda da BBCS kazanmıştır (sezon başında 8 reyting, ardından 6-7 arası, Nisan'dan itibaren 4'lere düştü).

Biz de yalan olmaz @serhatt 'ım bir daha elma savunayım derken başka bir şey olma 😂

• Güldürdün
Reactions: serhatt
BBCS 2 reyting'i 2. Sezonunda gördü :) Yasak Elma'nın son sezonu BBCS'nin 1. Sezon'u ile yarıştı tekrar göz atmalısın reytinglere 😂 AB grubunda sadece 16 Mayıs 2023'de 3'ün altında indi BBCS yoksa 1. Sezon'da başka hiç bir zaman inmedi. TOTAL'de genelde haftalıklarda da BBCS kazanmıştır (sezon başında 8 reyting, ardından 6-7 arası, Nisan'dan itibaren 4'lere düştü).

Biz de yalan olmaz @serhatt 'ım bir daha elma savunayım derken başka bir şey olma 😂
Şimdi vaktim yok liste bulma peşine gidemem, yoksa dediklerimde sonuna kadar haklıyım. :Z

Şimdi vaktim yok liste bulma peşine gidemem, yoksa dediklerimde sonuna kadar haklıyım. :Z
Ben baktım TOTAL'de BBCS galip AB-ABC1'de genelde Yasak Elma 😂

İkimiz de haklı çıktık çünkü BBCS TOTAL'de Yasak Elma'yı ezdi, AB ve ABC1'de diğeri.

Ama aralarında ilk 2 reyting alan yine Yasak Elma'ydı haberin olsun 😂 Ben de haklı çıktım :Z

• İlginç
Reactions: serhatt
Ben baktım TOTAL'de BBCS galip AB-ABC1'de genelde Yasak Elma 😂

İkimiz de haklı çıktık çünkü BBCS TOTAL'de Yasak Elma'yı ezdi, AB ve ABC1'de diğeri.

Ama aralarında ilk 2 reyting alan yine Yasak Elma'ydı haberin olsun 😂 Ben de haklı çıktım :Z
Yasak Elma hiç bir zaman 3 altına düşmedi bilgin olsun. :Z

Ayrıca 6 sezon 177 bölüm sürmüş bir diziyi kimse ezemez. :Z Haklı doğal olarak ben çıkmış oluyorum nanik sana. :Z

Yasak Elma hiç bir zaman 3 altına düşmedi bilgin olsun. :Z

Ayrıca 6 sezon 177 bölüm sürmüş bir diziyi kimse ezemez. :Z Haklı doğal olarak ben çıkmış oluyorum nanik sana. :Z

Buyur canım, bir yerden bir balon patlama sesi geldi 😂 177 bölüm sürmüş diziyi de ezdim geçtim paşam 😂

IMG_3866.jpeg