Sanal Survivor yapıyorum beyler toplaşın

sonra bi ara adam gibi bi tane yazalım.

Çok ciddiyim az önce 479 yaptım ama gitti :'( elim ayağım titredi 😡 Ben burada kesiyorum bu oynamayı yeter bunla mu uğraşçam [sm=s20.gif]

Ya bırakın bu ayakları, sallamayın :D

Şaka maka ben bir kez bile karşılaşmadım bu sorunla. Kaynağı nedir acaba ? Ne yaptığınızda bu hatayı veriyor ?

Ya bırakın bu ayakları, sallamayın :D

Şaka maka ben bir kez bile karşılaşmadım bu sorunla. Kaynağı nedir acaba ? Ne yaptığınızda bu hatayı veriyor ?

olm sallar gibi bi halim mi var zıplatma sinirimi benim...+niye sallayayım?zaten rekor bizde.

Oyunu ayrı sekmede oynadığımda bu hatayı veriyor ve sonra da "administrator has disabled playing games for your usergroup" uyarısı veriyor ve kendimi çıkış yapmış buluyorum.Diğer sekmeyi yenilediğimde orada da çıkış yapmış oluyor ve tekrar girmek zorunda kalıyorum.

Internet Explorer 9 panpa.

www var.

Beni hatırla opsiyonu seçili değil sanırım.

Aynı şartlarda ben denedim şimdi birkaç kez sorunla karşılaşmadım.

Yine de farklı tarayıcı kullanabilirsin sorun yaşamamak için...

Artık dokunulmazlık bizde diyebiliriz. Bu saatten sonra bu rekoru kıranın olacağını düşünmüyorum. :):)

Ben elendim ama sanırım burda yorum yazmam sorun olmaz.Rekor'u geçmek biraz zor.Ama hiçbirşey imkansız değildir.Denemekten vazgeçmeyin derim.Hırsla olabilecek bir iş değil bu.Sakin sakin bıkmadan yapacaksın.Sabır işi diyebiliriz.Tabiki gönlüm kırmızı takımla.

EDİT:Bireysellerde Neferet'i destekleyeceğim.