NOW Sana Bir Sır Vereceğim - Dizi Yorumları

İzleyemediğim 2 Bölümü izledim.Dizi kısalınca cıvıtmış sanki biraz. Mantıksız ilerliyor acayip saçmalıyor bir olay yaratmak için hiç mantığa konulmayacak aptalca şeyler var.
Sevgi karakterinden hiç bahsedilmemesi acayip can sıkıcı zaten artık geri dönsün diziye Sevgi.
Çok çok saçmalımışlar 2 bölümde.Büyük Abi ve Şifacıyla olaylar saçmalama noktasına gelmiş.
Şu savaş'ın vıcıklığından hiç bahsetmiyorum tam fiyasko Tilki'yle takılması.
Şuan dizideki en mantıklı karakter Aylin onun dışında saçmalıyorlar.:)
Esra Ronabar Diziye ne zaman dönüyor @xBUGRAx @darksaal @halukerogluFOX

Sevgi karakteri diziye 3-4 hafta içinde dönecek. Ben de katılıyorum. Bu dizinin senaryosu bozulmaya başlamış. Senarist çabuk düzeltsin bu durumu. :bağır: Yoksa FOX'un reytinglerini düşürecek bu yapım. Umarım bu hafta artar dizi. Yoksa gerçekten de dizi final yapacak. :)

Sevgi karakteri diziye 3-4 hafta içinde dönecek. Ben de katılıyorum. Bu dizinin senaryosu bozulmaya başlamış. Senarist çabuk düzeltsin bu durumu. :bağır: Yoksa FOX'un reytinglerini düşürecek bu yapım. Umarım bu hafta artar dizi. Yoksa gerçekten de dizi final yapacak. :)

Çok varmış daha dönmesine.
Dizi o gittikten sonra saçmaladı o karakter toparlar toparlarsa.Bir an önce dönsün yaaa.:(

İzleyemediğim 2 Bölümü izledim. Dizi kısalınca cıvıtmış sanki biraz. Mantıksız ilerliyor acayip saçmalıyor bir olay yaratmak için hiç mantığa konulmayacak aptalca şeyler var.
Sevgi karakterinden hiç bahsedilmemesi acayip can sıkıcı zaten artık geri dönsün diziye Sevgi.
Çok çok saçmalımışlar 2 bölümde.Büyük Abi ve Şifacıyla olaylar saçmalama noktasına gelmiş.
Şu savaş'ın vıcıklığından hiç bahsetmiyorum tam fiyasko Tilki'yle takılması.

Şuan dizideki en mantıklı karakter Aylin onun dışında saçmalıyorlar.:)
Esra Ronabar Diziye ne zaman dönüyor @xBUGRAx @darksaal @halukerogluFOX

Bunuda bırak o zaman :bağır:

Senaryo bana hala eskisi gibi geliyor. Aynı tadı alıyorum. Tek sorun süresinin kısa olması. :(

Ahah Tilki süpersin :F

Gürcan fenalaştı :(

Muhteşem bir bölümdü. Tam 1 saat reklamsız gitti, heyecan en üst düzeydeydi, son sahne muhteşemdi :(

Son düzenleme:
Duru ve Savaş'ın sahneleri çok güzel :)

Çağla'ların aileside öğrendi çocukların özel gücü olduğunu :X

Son düzenleme:
Bölümü çok beğendim. Keşke dizi bölünmeseydi. :( Geçen bölümde süperdi, soluksuz 90 dakika izleyecektik ne güzel :T

Muhteşem bir bölüm finali izledik .. Savaş, Duru'nun şifacı olduğunu öğrendi! Camgöz Aylin'i kaçırdı!!! İşler çok kötü karıştı

Son düzenleme: