Samsung'dan 6800 mAh Kapasiteli Telefon Geliyor

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,482
Puanı
1,060
galaxym41.jpg

Geçtiğimiz sonbaharda Samsung Galaxy M41 duyurusu yapılıp sonradan iptal edildiği bildirilmişti. Edinilen bilgiye göre M41 yerine piyasaya Samsung Galaxy M51 telefonları sürülecek ve bu telefonlarda bataryalar 6800 mAh kapasitesi olarak sürülecek. Şuana kadar tablet haricinde Samsung'un hiç bir telefonunda bu güce sahip batarya ayarlanmamıştı.

Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz belirsiz.

Kaynak Mobil

IOS tembelliği ve konforuna alıştıktan sonra bir daha Android'e geri geçer miyim bilmiyorum ama batarya terörü adına oldukça olumlu bir gelişme. Zaten istenilse günlerce şarjsız ve full kullanımlı gidecek telefon bataryaları yapılabilir ama rekabet yasaları işte...

2-3 sene sonra bataryası bozulup paşa paşa yeni telefon aldıracakları için pek önemi olmayan bir gelişme. Her telefon ilk alındığında güzel bir bataryaya sahip oluyor da 1-2 yıl sonra pert.

IOS tembelliği ve konforuna alıştıktan sonra bir daha Android'e geri geçer miyim bilmiyorum ama batarya terörü adına oldukça olumlu bir gelişme. Zaten istenilse günlerce şarjsız ve full kullanımlı gidecek telefon bataryaları yapılabilir ama rekabet yasaları işte...
IOS candır, Android 🍆 dır.😂

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aynen öyle isteseler çok çok iyisini de çıkarabilirler ama kurallara aykırı.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski