Samsung, Note 7 İle "Patladı"!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Önemli telefon üreticilerinden biri olan Samsung, son çıkardığı Note 7 ile kelimenin gerçek anlamıyla patladı! Dünya'nın her yerinden Note 7 kullanıcılardan şikayet alan Samsung, telefon bataryasının yanma şikayetleri üzerine hemen harekete geçip kullanıcılara Dünya'nın her yerinden ücretsiz değiştirme imkanı sundu. Ancak yaşanan olaylar ve şikayetler bitmedi, Samsung Note 7 ile yaşanan yangın olayları en son bir uçakta oldu, telefonun aniden alev alması büyük panik yaşattı.

Tüm bunlar üzerine şirketin büyük umutlarla piyasaya sürdüğü, Iphone ile yarıştırdığı Note 7 bugün alınan kararla üretimi durduruldu.

17 Milyon Dolar Zarar Ettirdi!
Note 7 Samsung'un hisselerini de dibe vurdurdu ve açıklanan zarar da bir hayli fazla. Şirketin bu büyük hezimetinin faturası 17 milyon dolar oldu.

Az önce aldığım bilgiye göre Fırat Kalkanı operasyonunda DAEŞ'i Note 7'ler ile vuruyormuşuz
Şaka bir yana Samsung'un bir çok ilki barındıran şu modelini batarya sorunu yüzünden toplatması üzücü. İris tarayıcı gibi devrim niteliğinde bir özellik barındıran modeller çöp oldu gitti yazık
Artık S8'e kısmet.

Çok talihsiz olay, insanların Samsung'a güvenini ciddi olarak etkileyecektir.
Nokia için büyük fırsat oldu bu, hemen Turkcell-Vodafone atışmaları gibi bir reklamla dönüş yapsınlar. Mesela "Konuşurken Patlamayın!" gibi.

Nokia için büyük fırsat oldu bu, hemen Turkcell-Vodafone atışmaları gibi bir reklamla dönüş yapsınlar. Mesela "Konuşurken Patlamayın!" gibi.
Ben Nokia'dan çok nostaljik bir reklam bekliyorum böyle 3310'dan itibaren zamanda yolculuk tarzı
Slogan da "telefon dediğin patlamaz kodummu inletir" olabilir 3310 reyize ithafen

Ben Nokia'dan çok nostaljik bir reklam bekliyorum böyle 3310'dan itibaren zamanda yolculuk tarzı
Slogan da "telefon dediğin patlamaz kodummu inletir" olabilir 3310 reyize ithafen
Aslında senin dediğin bayağı etkili olur haklısın, sonuçta herkesin hayatından muhakkak bir Nokia geçmiştir hatta çoğu insanın ilk telefonu Nokia'dır, yanlış hatırlamıyorsam yıllar yıllar önce Nokia - Sony Ericson - Motorola vardı, Nokia daha etkindi, Samsung sonradan geldi.

Bizim de ilk telefonumuz Nokia 2100'dır, zamanında ne güzel monofonik besteler yapardım onla, ötürrürdüm telefonu be.

3310'a hiç sahip olamadım maalesef ama geçen Sahibinden'de bir ilan gördüm adam 1500TL'ye satıyor, sanırım hala ciddi anlamda müptelaları var.

Benim de ilk telefonum 6600'dı zamanın iPhone'uydu çok şekil yapmışlığım vardır ortamlarda

Aynen o beste yapma olayını ben de çok severdim. Kınalı Kar diye bi dizi vardı herkesin zil sesi o dizinin jeneriğiydi bi aralar

O 1500 lira olanı sıfır versiyonudur hiç açılmamış. Koleksiyonerler manyak gibi ona para veriyor hâlâ. Vay be ne günlerdi. İnsanlar telefon bağımlısı değildi o zamanlar zaten kısıtlı özellikler vardı millet birbiriyle muhabbet ederdi buluştukları zaman. Şimdi insanlar sosyal medyadan kafayı kaldırmıyor sohbet muhabbet hâl hatır hak getire. İnsanlığımızı aldı şu meretler.

Kötü olmus markaya da büyük zarar verecektir..

Oha 6600'ın mı vardı?
O telefon şuanki bazı telefonlardan bile daha iyiydir bence. Benim kuzenimde birde çok zengin bir arkadaşımın abisinde vardı çıkarıp masaya koyması bile yetiyordu milletin gözü dikiliyordu. Harbi ne hava atmışsındır onla.

Gerçekten para verenler var mı? Üzüldüm, demekki millette o kadar çok para var ki saçmaya yer arıyor.

Harbi çok sağlam telefondu aynı 3310 gibi yerden yere savuruyordum telefonu ben bir de hoyrat kullanırım
Sadece ortadaki analog tuşu çıkardı tuş takımını değişirdim 5 liraya
Güzel bir nostalji yaptık bee vallaha gözümde canlandı koskoca mazi

Kullananlar hep orta tuştan yakınıyordu demekki aynı sorunu yaşamışsın, bunlar hep 6600'da gözü kalanların işi.
Bazen geçmişi hatırlamak güzel oluyor arada yaparız yine.

Tr'de Alah'tan bu olaylardan olmadı.
Bi önceki serisi de olsa iphon'da da sorunlar oluyor
fancıklık yapayım biraz
s8 çıksın piyasaya derhal

Rezillik.
İ Phone büyüklüğünü bir kez daha gösteriyor.