Frey de Royal Antwerp'e gitti, geçen sezon da kiralık olarak Belçika'da oynuyordu. Bu sezon istatistikleri de çok iyi.O Frey hala duruyor mu ya? yazik yazik
Bir maçta 5 gol atmışlığı var, hem de Standart Liege'e.
Frey de Royal Antwerp'e gitti, geçen sezon da kiralık olarak Belçika'da oynuyordu. Bu sezon istatistikleri de çok iyi.O Frey hala duruyor mu ya? yazik yazik
Frey de Royal Antwerp'e gitti, geçen sezon da kiralık olarak Belçika'da oynuyordu. Bu sezon istatistikleri de çok iyi.
Bir maçta 5 gol atmışlığı var, hem de Standart Liege'e.
Gol iptal ediliyor poposundan kaynaklı golleriiyi iste daha ne istiyorsun.
O Frey hala duruyor mu ya? yazik yazik
15 Ağustos'ta Frey'in sakatlandığı haberi çıkmıştı medyada, hatta @emreemreu da konusunu açmıştı ama oynamaya devam ediyor ve son maçında gol de atmış. Bize karşı oynayıp gol de atabilir. İsviçre bakalım Frey'i ne zaman çağıracak, şu anda formda.Ben görmeyeli baya ilerletmis kendini. Bravo. sönmez insallah, ne diyeyim.
@Gerekli24 ve @DarkLegenD senin gibi umutsuz değildir sanırım ama umutsuz da olabilirler. @DarkLegenD gerçi "şampiyon olacağız" demeye kalkar şimdi.
@DarkLegenD , @Tolstoyevski nin bjk şubesi.
Gol iptal ediliyor poposundan kaynaklı golleri
15 Ağustos'ta Frey'in sakatlandığı haberi çıkmıştı medyada, hatta @emreemreu da konusunu açmıştı ama oynamaya devam ediyor ve son maçında gol de atmış. Bize karşı oynayıp gol de atabilir. İsviçre bakalım Frey'i ne zaman çağıracak, şu anda formda.
Bir de kendi takımını yerin dibine sokacak kadar da ileri giden @DarkLegenD de var. Ya aşırı övüyor ya da aşırı gömüyor, ortası yok. Hepsi de troll gibi geliyor artık.Siz benim yorumlarımı hiç görmemişsiniz demek ki. Güncel grupta -15/-20 civarı bir averaj bekliyorum. A grubuna düşseydik 30-40 mesela.
2 veya 3. olmak bile intihar. 2. olursan Münih, City, PSG gelme ihtimali var, ki kılçıksız şekilde toplam en az 15 tane yersin, isterlerse 20 tane atarlar. 3. olup UEFA'ya gitsen kupayı kazanma ihtimali olan takım gelse o da rencide edecek. Rencide etmeyecek olan, hatta eleyebileceğin takım gelse bile zarar. Boşu boşuna yorulacaksın. Oynadığın her +1 maç ligi etkileyecek. Yukarıdaki her senaryo felaket. Bana sorsalar "ŞL parasını verin, biz gidelim" derim hiçbir maça çıkmam. Rezil olacaksın çünkü ve üstelik kıytırık Süper ligi de elinden kaçıracaksın.
Çağırmaz, isterse gol kralı olsun, yine çağırmaz. Frey istediği kadar kendisini göstersin, milli takıma çağrılmayacak gibi duruyor.Murat yakin cagirir kesin.
ŞL'de olmasına rağmen kendi (Türk) takımını yerin dibine sokmayan adamın kafasında sorun vardır.Bir de kendi takımını yerin dibine sokacak kadar da ileri giden @DarkLegenD de var. Ya aşırı övüyor ya da aşırı gömüyor, ortası yok. Hepsi de troll gibi geliyor artık.
Evet öylePoposuyla gol mu atiyor? 😱
Murat yakin cagirir kesin.
Yenersinyenilirsin ama en azından mücadele edilerek yenil, o bile iyi. Sıfır çek ama yine de mücadele et. Buraya odaklansan daha iyi olur. Borussia Dortmund çok zor ama diğer iki rakibi az da olsa zorlayıp üçüncü bitirebilirsiniz bence ayrıca. O kadar da gömme. Tabii sıfır da çekebilirsiniz, ayrı konu. O kadar da takım kurdunuz, bir zahmet mücadele edip rakiplerinizi zorlayın.ŞL'de olmasına rağmen kendi (Türk) takımını yerin dibine sokmayan adamın kafasında sorun vardır.
Mücadele etmemek diye bir şey yok.Yenersinyenilirsin ama en azından mücadele edilerek yenil, o bile iyi. Sıfır çek ama yine de mücadele et. Buraya odaklansan daha iyi olur. Borussia Dortmund çok zor ama diğer iki rakibi az da olsa zorlayıp üçüncü bitirebilirsiniz bence ayrıca. O kadar da gömme. Tabii sıfır da çekebilirsiniz, ayrı konu. O kadar da takım kurdunuz, bir zahmet mücadele edip rakiplerinizi zorlayın.
@Yakamoz-Asi'den bile umutsuz.Mücadele etmemek diye bir şey yok.
"O kadar takım kurdunuz" ne dayı? Bu kadro sadece Süper lige yetebilecek bir kadro. Edirne'den öteye geçtiğin anda "bu ne len" diye millet gülmeye başlar. Mucize olmazsa da gülecekler zaten. Düştüğümüz gruptaki takımlarda hangi oyuncumuz oynayabilir? Sporting'de belki Bats. Belki.
@DarkLegenD genelde çok olumsuz konuşuyor Ben umutlu gerçekçi diyelim@Gerekli24 ve @DarkLegenD senin gibi umutsuz değildir sanırım ama umutsuz da olabilirler. @DarkLegenD gerçi "şampiyon olacağız" demeye kalkar şimdi.
@DarkLegenD genelde çok olumsuz konuşuyor Ben umutlu gerçekçi diyelim
Bu ne İrlanda ligi mi
Evet İrlanda ligi burda şampiyon olabilir mi acaba bir Türk takımı ben samatta buraya gitmeyiBu ne İrlanda ligi mi
Bilmem ama şampiyonluğa oynar benceEvet İrlanda ligi burda şampiyon olabilir mi acaba bir Türk takımı ben samatta buraya gitmeyi
Zor iş oynayamazlar adamların sistemi değişmiyor hiç Shamrock unBilmem ama şampiyonluğa oynar bence
@DarkLegenD genelde çok olumsuz konuşuyor Ben umutlu gerçekçi diyelim
@DarkLegenD'e göre durum böyle.ŞL'de olmasına rağmen kendi (Türk) takımını yerin dibine sokmayan adamın kafasında sorun vardır.