Samanyolu TV'nin Yeni Dizisi "İki Dünya Arasında" Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tekkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çekimleri yapılmamış daha heralde muhtemelen yazın yayınlanır ilginç stv'nin hiçbir günlük dizisini görmedim hadi bakalım ben izlerim başarılar.

Günlük yeni dizi "İki Dünya Arasında" çok yakında Samanyolu'nda...

Moderatörün son düzenlenenleri:
günlük diziler eskiden iş yaparmış pembe diziler varmış şimdi tutacağını sanmıyorum bende .

Samanyolu TV'den Yeni Bir Dizi Daha!

[h=2]Samanyolu TV günlük dizi yarışına yeni bir diziyle giriyor.[/h]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Samanyolu TV'de "İki Dünya Arasında" adlı yeni bir günlük dizi başlıyor.

Betonlaşmanın arttığı ve insan ilişkilerinin azaldığı bir metropolde, zamana direnen bir mahallenin konu edildiği İki Dünya Arasında, yakında Samanyolu seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Biri idealist bir öğretmen, diğeri imam olan iki arkadaşın merkezinde yer aldığı hikayesiyle İki Dünya Arasında, iki karar, iki aşk, iki görev ve iki dünya arasında kalmış insanları anlatıyor.

Hafta içi her gün yayınlanacak olan İki Dünya Arasında çok yakında STV'de.
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
İşte yeni dizinin en özel fragmanı...

[/FONT]
[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]
[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]

İki Dünya Arasında Kalan Hayatlar

Samanyolu TV'de yeni bir dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

'İki Dünya Arasında' adıyla Haziran'ın üçüncü haftasında ekrana gelmesi planlanan dizinin senaryosunu Erkan Çıplak ve
arkadaşları yazıyor. Günlük olarak yayınlanacak diziyi Tolga Çetin ve Sinem Saydam yönetiyor. Dizinin yapımcısı ise Aytekin Mert.

Biri idealist bir öğretmen diğeri imam olan iki arkadaşın merkezinde yer aldığı hikâyesiyle dizi, iki karar, iki aşk, iki görev ve
iki dünya arasında kalmış insanları anlatıyor. Fener, bir metropolün ortasında geleneklerin hâlâ yaşatıldığı, mimari dokusunu
koruyan, çocukların sokakta top oynayabildiği, sıcacık insan ilişkilerinin olduğu şirin bir mahalledir. Camisi, berberi, falcısı,
butiği ve kahvehanesi ile adeta küçük bir dünya gibidir. Mahalle okulunun idealist öğretmeni Selim, görevine alışmaya
çalışırken ailesinin kendisi için yaptığı planlardan habersizdir. Aynı zamanda yaptığı bir fedakârlığın bu planların önünde
engel olacağının da farkında değildir. Öğrendiğinde ise derdini kimseye anlatamayacak ve iki karar arasında kalacaktır.

İkinci bebeğini kucağına almayı hayal eden mahalle camisinin imamı Ahmet ise aldığı haberle bir babanın karşısına çıkabilecek
en büyük acılardan birini yaşamaktadır. İmanın imtihana dönüştüğü bu süreçte onun en büyük destekçisi ise kadim dostu
Selim'dir. Çünkü Selim öğretmen, hayatını "yaşatmak için yaşa" felsefesi üzerine kurmuştur. Hazırlıkları bir yıldır devam eden
dizide Meltem Dağ, Sevinç Kumaş, İnanç Benlioğlu, Ahmet Bozkuş, Filiz Kaya, Nesrin Yıldırım ve Zeki Şen rol alıyor.

04.05.2012 - İSTANBUL
YUSUF BÜLBÜL - ZAMAN

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1282802&title=iki-dunya-arasinda-kalan-hayatlar

Ekli dosyalar

• ev.jpg
    ev.jpg
    63.1 KB · Hit: 620

Samanyolu TV'nin ilgiyle izlediğiniz dizileri arasına bir yenisi daha ekleniyor...
'İki Dünya Arasında' dizisi yakında Samanyolu TV izleyicileri ile buluşuyor...

- - - Ekleme - - -

40193249.jpg

aup3fxgceaa78y6.jpg

96068265.jpg

aup5olzceaawwos.jpg

aup57xhceaafiw.jpg

aui2ji5cmaa8epz.jpg

aui3sapcaaag113.jpg

auidfscaaavpzz.jpg

aujldnxcaaaocoh.jpg

Ekli dosyalar

• aui3sapcaaag113.jpg
    aui3sapcaaag113.jpg
    52.5 KB · Hit: 573
İki Dünya Arasında - 2 Temmuz'da Başlıyor!

Samanyolu TV'nin ilk günlük dizisi İki Dünya Arasında, 2 Temmuz'da başlıyor, hafta içi her gün 19.45'te yayınlanacak.

Orasını ben de bilmiyorum. :)
Sürpriz oldu, ben 17.00 gibi bekliyordum.

Büyük ihtimalle 30 dakika olarak yayınlanır. Bence günlük bir dizi için oldukça fazla bir süre. 30x5=150 dakika yapar. Çok olur :)

Bende o saatlerde yayınlanır diye bekliyordum. Dizinin baya bir reklamı yapılıyor. Umarız tutar :)

Dizinin bir dış yapım olduğunu da söyleyeyim. O yüzden tutması kanal adına olumlu olur. :)
Farklı Boyut ile Ve İnsan Aldandı da Ramazan'a kadar devam edecek. Galiba onları hafta sonuna alacaklar.
icon_rolleyes.gif

Ve Ramazan'da da günlük bir dizi gelecek. Çok karışık duruyor saat ayarları, bakalım nasıl yapacaklar. :D

45 dakikayı geçmez gibi. Zaten senaristin röportajında da öyle bir kısım geçiyor. 😉

Kehkeşan: Günlük dizi ve haftalık dizi yazmak arasında ne gibi farklar var?

Erkan Çıplak: Bir kere ciddi bir matematik farkı var. Şöyle söyleyebilirim, haftalık dizinin 200 dakika olduğunu düşünürsek her 40 dakika bir küçük finaller olduğunu farz edebiliriz, büyük final ise, günlük dizi için Cuma finali oluyor. Seyirci açısından farka gelince, en büyük fark zaman, çünkü seyirci hikâyenin devamını bir hafta beklemek zorunda kalmıyor. Zaten arkası yarın dediğimiz mantık bu. Daha minimal düşünüyorsun günlük dizide duygu devamlılığı çok önemli. Ve gündelik hayattaki gibi uzun uzun konuşturabiliyorsun.

Ve dizi başlamadan gündem oldu:

'İki Dünya Arasında'da kürtaj
'Kürtaj' dizilere de girdi - 05 Haziran 2012, Salı
Kürtaj tartışması dizi oluyor
MFTLK HABERLER - Krtaj Meselesi Dizi Konusu Oldu
Dizide kürtaj tartışması - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah

Ayrıca dizinin resmi hesapların şöyle bir açıklamada bulunuldu:

"Yapım koordinatörümüz ve sanat asistanımız ciddi bir trafik kazası geçirdi. Allah'a şükür şuan iyiler. Dualarınızı bekliyoruz."

Bu da İmam Ahmet'i oynayan kişinin kaleminden dizi hakkında yazı:
İki Dünya Arasında

Ve İnsan Aldandı bence Şefkat Tepe'nin ardından yayınlanmalıydı. Bir ara öyle duyurmuşlardı zaten :) Çok daha iyi reyting alırdı Şefkat Tepe'nin ardından :)

Çok iyi reklam yapmış dizi İki Dünya Arasında :D İlk bölümüyle çok iyi bir başlangıç yapabilir gibi görünüyor :):)

Evet, bir ara öyle karar verilmişti. Ayna'nın da etkisiyle yüksek olabilirdi belki.

Dizinin resmi hesaplarını vermekte sakınca yoksa merak edenler için paylaşabilirim...
icon_rolleyes.gif