Samanyolu TV'nin Yeni Dizisi "İki Dünya Arasında" Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tekkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Samanyolu TV'den yeni bir dizi projesi bekliyordum. Bu dizi büyük ihtimalle Perşembe günü yayınlanır. 1. bölümünü izlerim, beğenirsem devam ederim

galiba büyük buluşma gbi bişi olacak... başarılı olabilir mi bilemem ama ben bi bölüm bakarım.. samanyolunun bu projeleri bana bazen müslüman olduğumu hatırlatıyor...

güzel bi iş olacaktır

Klasik bir Samanyolu dizisi olacak gibi. İzlenir herhalde diğer dizilerini izleyen kitle tarafından.

isminden anladığım kadarıyla klasik samanyolu dizisi aynı tekrarlardan sıkılmadımı acaba izleyenler

Hep aynı hikaye, ismi ile her şeyi anladım.

STV'den farklı bir iş beklemeye devam ediyorum.

Bu beyaz sakkali bir dizi vardi kisi olurdu hayatini geri sardirrirdi sakalli dede o kisinin hatalarini goSterir pisman oldururdu. onun degistirilmis hali.
)))) stv den farkli bisey beklemek hayalcilik olur. subat sogunu degistirip degistirip 10 ayri dizi yaptilar. bunuda degistirip degistirip dizi yapacaklar

Stv, hep isimden kaybediyor.

İsmiyle benzer yapımları düşündürüyor, ama konusuyla başka bir dizi olabilir.
Şimdiden başarılar. 😉

"İki Dünya Arasında, bir eğitim-öğretim dizisi. Günlük yayımlanacak.
Selim Öğretmen'in hissiyat, ızdırap ve problemleri çözüm metodlarına tanık olacağız."

Konusu hakkında şu an bu kadar bilgi var ve günlük yayınlanan bir dizi olacağı biliniyor.
İki tane de yeni tanıtımı çıktı. Çekimlerden görüntüler henüz yok.

Diğeri: http://www.youtube.com/watch?v=HR6WRv_gRK4

Moderatörün son düzenlenenleri:
Günlük olması ilginç. Yaz aylarında da yayınlanırsa izlerim

Persembe KVP, FGSN, Suskunlar ve Alemin Kirali varken yeni bir Dizi baslatmak yanlis olur

oyuncular kim hikaye nedir tanıtımda pek bişey yok..

Samanyolu'nun yeni dizi tanıtımları genelde öyle oluyor.
Şu an görüntülü fragman olmadığına göre çekimler yeni başlamıştır muhtemelen.
Oyuncular da belli değil daha, hiçbir yerde duyurulmamış.

Konu az-buz belli gibi. Aşağıdaki gibi duyumlar var:

"İki Dünya Arasında, bir eğitim-öğretim dizisi. Günlük yayımlanacak.
Selim Öğretmenin hissiyat, ızdırap ve problemleri çözüm metodlarına tanık olacağız.
Dizi daha çok sıcak bir mahalle dizisi olacak, mahalledeki gençlerin okuldaki sorunlarını
yakışıklı Selim Öğretmen çözmeye çalışacak. Selim Öğretmen çok güzel iki kadının
büyük aşkı arasında kalacak, bu yüzden dizinin adı da "İki Dünya Arasında" olacak.

konusu bildik bir konu pek ilgimi çekmedi aslında samanyolundan pek bir beklentimde yokda hanı belki olur ya güzel bir dizi denk gelir 10 yılda bir izlerim yoksa birbirinin benzerleri..