Salih Memecan'ın Sizinkileri Dizi Oluyor!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Limon, Zeytin, Babişko ve Çıtçıt... Salih Memecan'ın çizgi çalışması Sizinkiler yakında televizyon ekranlarında.

Gelişen teknolojiyle birlikte ülkemizde yerli yapım eserler de gün geçtikçe artış gösteriyor.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Verdiği mesajlarla çocukların hayal dünyasını genişleten ve gelişimini etkileyen çizgi film karakterleri, bu gelişme sonucunda yerini yerli karakterlere bırakıyor. Büyük-küçük herkesin bugüne kadar ilgiyle takip ettiği 'Sizinkiler' ailesi oldu.

Nüfusunun önemli bir kısmını çocukların oluşturduğu ülkemizde bu zamana kadar dışa bağımlı, yabancı karakterlerin etkisinde çizgi filmler yayınlanıyordu. Bu eksikliği gidermek adına kolları sıvayan Türk yapımcılar çizgi filmlerde yerli karakterleri kullanmaya başladı.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Yıllardır gazete, dergi ve kitaplardan takip edilen ve çocukların büyük ilgisini çeken 'Sizinkiler' karakterleri de ekrana taşınmış olacak.

Çoğu kesimin yakından tanıdığı Limon, Zeytin, Babişko ve Çıtçıt Hanım artık sadece gazete, dergi ve kitaplarda değil dijital ortamda ve televizyonlarda da karşımıza çıkacak.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Türk aile yapısına uygun karakterleri ve argo kelime barındırmayan diliyle 1991 yılından bugüne kadar farklı yayın organları aracılığıyla bizlerle birlikte olan 'Sizinkiler' ailesi, doğru Türkçe kullanımına gösterdiği özenle çocukların gelişimine televizyon ekranlarından da katkı sağlayacak.

Ayrıca 'Sizinkiler' ailesine yeni karakterler de ekleniyor. Verdiği mesajlarla okuyucuyu bilgilendiren, düşündüren ve eğlendiren bu karakterlerin televizyon macerası Eylül ayında başlayacak.

Yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında ve Türk çizgi film kanallarının son zamanlarda artış göstermesiyle birlikte yerli yapımların ve yerli çizgi film kahramanlarının daha da artması bekleniyor.
[/FONT]




216887_sizinkiler.jpg
 

dizi kolik

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
trtde olur diye düşünüyorum ben izlemem ama başarılı bi iş çıkabilr.. yada hiç beklenmediği kadr vasat.. :D
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Bizimkiler dizisi vardı zamanında şimdi Sizinkiler dizisi çıkıyor. Umarım bu ilginç gözüken yapım saçma sapan bir yapım olmaz. Bakalım nasıl bir yapım olacak...